resim yok
13 Haziran 2012 - 00:00

 

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Yalan Dünya' ve 'Muhteşem Yüzyıl'ın ekibi, ödül töreninden önce tekne gezisinde bir araya geldi.
 
Oldukça keyifli vakit geçiren oyuncuların sohbet konusu da dizi dünyasıydı. 'Muhteşem Yüzyıl' ekibindeki kadın oyuncular deniz tutmasından şikayet edince teknenin kaptanı onlara ilaç verdi. 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin Osman’ı Emir Berke Zincidi, teknenin maskotu oldu. Minik oyuncu, şirinliğiyle tüm ilgiyi üzerinde topladı.
Altın Kelebek Ödül Töreni, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da trending topic oldu.
 
TEKNEDE KAYNAŞTILAR
 
Kulis buluşması
 
Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti, geçtiğimiz ay moral gecesi düzenledikleri İbrahim Tatlıses’le Altın Kelebek’in kulisinde bir araya geldi. Tatlıses ve eşi Ayşegül Yıldız’la sohbet eden çift, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin