resim yok
14 Ekim 2011 - 00:00

 

Evlilik dışı hamile kalan bir lise öğrencisini canlandıran Gülcan Arslan, ağlamasıyla fenomen oldu.
 
'Bir Çocuk Sevdim' dizisinde 'Mine'yi canlandıran Arslan, yolunu çeviren teyzelerin, 'Ah kızım sen ne yaptın' diyerek, yanağını okşadıklarını söylüyor
 
Ekranların beğenilen dizisi 'Bir Çocuk Sevdim'de Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi usta isimlerle başrolü paylaşan Gülcan Arslan, oyunculuğuyla beğeni topladı. Dizide evlilik dışı hamile kalan ve sürekli ağlayan lise öğrencisi 'Mine'yi canlandıran Gülcan Arslan, 'Ağlayışımı çok gerçekçi bulduklarını söylüyorlar. Yolumu çeviren teyzeler 'Ah kızım sen ne yaptın' diyerek, yanağımı okşuyor' dedi.
 
Dizide babasını canlandıran Çetin Tekindor'la karşılıklı sahnelerinde çok heyecanlandığını söyleyen Gülcan Arslan, 'Bu konuda şanslı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. 'Herşeye Rağmen' ve 'Bir Çocuk Sevdim' dizilerinde de çok önemli oyuncularla çalıştım. Hele Çetin Tekindor... Büyük bir keyif. Klasik olacak ama bence o bir okul' diye konuştu.
 
Setten arta kalan zamanlarını film seyrederek değerlendirdiğini ifade eden genç oyuncu, 'Yeni çıkan filmlere ve kitaplara göz atmaya çalışıyorum. Hedefim sinema filminde oynamak. Şu an için bir proje yok. Uygun zaman ve uygun bir projede tabii ki oynamayı düşünüyorum' dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin