The Carrie Diaries'ta Samantha Jones'un gençliğiyle tanışın!

HBO'da yayınlanan bir dönemin (1998-2004) popüler dizisi Sex and the City'nin öncesini anlatan The Carrie Diaries'ın ikinci sezonu öncesi haberler gelmeye devam ediyor.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 15:12
Magazin

HBO'da yayınlanan bir dönemin (1998-2004) popüler dizisi Sex and the City'nin öncesini anlatan The Carrie Diaries'ın ikinci sezonu öncesi haberler gelmeye devam ediyor.

 

Yeni oyuncu


Ve merakla beklenen Samantha Jones karakterini hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu.

 

Yeni Samantha!

Sex and the City’de Kim Cattrall tarafından canlandırılan Samantha karakterinin gençliğini The Carrie Diaries'ta Lindsey Gort canlandıracak.

 

Kariyeri

Önümüzdeki günlerde Zorlu İkili (2 Guns)'da Marjorie karakteriyle izleyeceğimiz Lindsey Gort, dizi dünyasında son olarak Vegas (Ginny Binder) ve Sketchy (Cindy) gibi dizilerde karşımıza çıkmıştı.

 

''Heyecanlıyız''

The Carrie Diaries'ın yapımcılarından Amy B. Harris yeni oyuncu katılımıyla ilgili yaptığı açıklamada:

"Harika bir karakter yaratmak adına oldukça sancılı bir yüz arama süreci geçirdik. Genç Samantha Jones'u bulmak için yurtdışına gittik. Sonunda Lindsey kapıdan girdi, oldukça eğlenceli ve seksiydi. Lindsey Gort'un genç Samatha Jones'u canlandıracak olmasından ötürü çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Dizinin hikayesi

Sex and the City’den önceki Carrie ile tanışın. Modaya ve ilişkilere bakışımızı değiştiren Sex and the City’yi bilmeyen yoktur.

30’larındaki Carrie Bradshaw, mutluluğu arıyordu. Peki genç Carrie’nin hayatı nasıldı? Gossip Girl ve The O.C.’nin yapımcısı Josh Schwartz’ın yeni gençlik dizisi, 80’lerin retro kıyafetleriyle sizi büyüleyecek.
[reklam]
90’ların sonunda hayatındaki en önemli şey; dostları, ilişkileri ve Manhattan’dı. Peki bu üçüyle de tanışmadan önceki Carrie Bradshaw nasıl biriydi sizce? The Carrie Diaries işte bu sorunun cevabını arıyor.

Yıl 1984. 16 yaşındaki Carrie, liseden sonra kendisini nasıl bir geleceğin beklediğini merak ediyor. Ailevi meseleler bir yandan, lise aşkları diğer yandan sıkıştırıyor. Hayat önünde yeni kapılar açmak üzere. Tek yapması gereken hayallerinin şehri New York’tan içeri adım atmak. Sonrasını zaten biliyorsunuz.

 

2. sezon ne zaman başlıyor?

Warner Bros. Television, CBS Television Studios ve Fake Empire ortak yapımcılığında hazırlanan The Carrie Diaries, 25 Ekim'de ikinci sezonuyla The CW ekranlarına geri dönecek.

 

 

LAW & ORDER'IN SEVİLEN DEDEKTİFİ HAYATINI KAYBETTİ! DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin