The Flash 'Dr. Tina McGee'yi geri getiriyor!

Arrow'un göstermekte olduğu başarılı ekran performansı sonrasında The CW'nun bu sezon ekranlara getirmeye hazırlandığı bir başka DC Comics çizgi roman uyarlaması 'The Flash'in prömiyeri yaklaşıyor.

resim yok
16 Eylül 2014 - 15:50
Magazin

Arrow'un göstermekte olduğu başarılı ekran performansı sonrasında The CW'nun bu sezon ekranlara getirmeye hazırlandığı bir başka DC Comics çizgi roman uyarlaması 'The Flash'in prömiyeri yaklaşıyor.

İlk olarak Arrow'un son sezonunda tanıştığımız Barry Allen karakterinin Flash'e dönüşümünü ve sonrasında gelişecek olayları izleyicilere sunacak olan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

 

KADROYA KATILAN SON İSİM

Oyuncu kadrosuna katılan son isim Amanda Pays oldu. Aktrisin dizinin kadrosuna katılması ise dizi dünyasını takip edenler için ilginç bir gelişme oldu.

 

13 SENE SONRA AYNI KARAKTERLE YENİDEN!

Amanda Pays, 1990 yapımı The Flash dizisinde 22 bölüm boyunca Dr. Christina 'Tina' McGee karakterini canlandırmıştı. 1991 senesinde sonlanan dizinin ardından geçen 13 sene sonrasında Pays, yeniden aynı rolle 'The Flash' dünyasına geri dönmüş olacak.

Kahraman karakter 'Dr. Tina McGee' Pays'ın canlandırmasıyla CBS'in ardından bu kez The CW ekranlarında hayat bulacak.

 

ESKİ 'BARRY ALLEN'DA BURADA!

90'lı yıllardaki bu seriden günümüz The Flash'ına geçiş yapan tek isim Pays değil. Daha önceden duyurulduğu üzere Barry Allen/The Flash karakterini zamanında başarıyla canlandırmış olan John Wesley Shipp bu kez karakterin babası olarak hikayede yer alacak.[reklam]

KARAKTERİN DETAYLARI

Yeni dizide Dr. Tina McGee, STAR Labs'a rakip bir teknoloj firmasında çalışacak ve Barry Allen'ın yeteneklerine karşı özel bir ilgisi oluşacak.

55 yaşındaki İngiliz aktris Amanda Pays dizi kariyerinde son dönemde Psych (Susan B), Nip/Tuck gibi dizilerde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı.

 

'HEYECANLIYIZ'

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Andrew Kreisberg, aktrisin oyuncu kadrosuna katılmasıyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti:

''John Wesley Shipp gibi orijinal diziden bir başka oyuncunun daha Barry Allen'ın yeni maceralarını ekranlara getireceğimiz projemize katılmasından dolayı gurur ve heyecan duyuyoruz.''

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

'The Flash' 07 Ekim'de The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

 

 

AMC'DEN YENİ UYARLAMA DİZİ YOLDA: 'HUMANS'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin