The Flash ve Supergirl, Arrow'un önünde mi?

Arrow'un yıldızı Stephen Amell'dan samimi itiraflar...

Volkan Küçükel
06 Haziran 2016 - 17:33
Magazin

Son dönemde süper kahraman temalı dizilerle izleyici sayısı ve profilini değiştiren The CW'nun Arrow dizisiyle gündeme gelen yıldızı Stephen Amell, DC'nin televizyon evrenindeki rolüyle ilgili oldukça şaşıracağımız bazı samimi görüşler ortaya koydu.

Den of Geek'e konuşan Amell açıklamasında The Flash ve Supergirl'ün kendi bağlı bulunduğu diziden 'daha büyük markalar' olduğunu ifade etti.

Supergirl'in CBS'ten The CW'ya geçmesinin ardından kanalın bünyesinde yer alan Arrow ve The Flash dizileriyle birlikte bu üç dizinin zaman zaman crossover bölümlerle fanların karşısına çıkması beklentisi oluşmuş durumda. DC'nin dördüncü serisi Legends of Tomorrow'u da bu gruba ekleyebiliriz.

"KANALIN EN İYİSİ..."

Amell açıklamasında bu duruma da değinirken "DC çatısındaki dört süper kahraman gösterisinin aynı kanalda toplanması eşi benzeri görülmemiş bir durum olsa gerek, bu durumun oldukça eğlenceli olacağını tahmin ediyorum. The Flash, tıpkı Supergirl gibi Arrow'a nazaran daha büyük bir marka. Flash olağanüstü iyi işler yapıyor. İzlenme oranları çerçevesinden bakıldığında The CW'nun en iyisi."

Amell, tüm bu samimi itirafları takiben Arrow'un da hakkını vermeyi ihmal etmiyor. Arrow'un bu diziler içerisinde ilk olduğunun altını çizen Amell, "Bu nedenle DC TV evreninde büyük bir şeyler olacaksa ben de orada olmak zorundayım" diyor.

16-06/06/gallery-1458162604-supergirl10.jpeg

Arrow, The Flash ve Legends of Tomorrow üçlüsü The CW ekranlarına önümüzdeki sonbahar döneminde geri dönecekken; ilk sezonunu CBS'te tamamlayan Supergirl kanalın yeni transferi olarak aynı dönemde The CW izleyicileriyle buluşacak.

Kanalın yeni yayın dönemi takvimi şu şekilde duyurulmuştu:

Pazartesi

20:00 Supergirl (Yeni kanalında)
21:00 Jane the Virgin

Salı

20:00 The Flash
21:00 No Tomorrow (Yeni dizi)

Çarşamba

20:00 Arrow
21:00 Frequency (Yeni dizi)

Perşembe

20:00 DC’s Legends of Tomorrow
21:00 Supernatural (Yeni gününde)

Cuma

20:00 The Vampire Diaries
21:00 Crazy Ex-Girlfriend (Yeni gününde)

Sezon Ortasında Ekrana Gelecek Diziler

Riverdale (yeni dizi), The Originals, iZombie, The 100, Reign

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin