The Following'in yaratıcısından yeni bir dizi yolda!

Amerikan ulusal ve kablolu kanalları bir yandan bünyelerinde halihazırda bulunan dizilerle ekran savaşlarında üstünlük kurmaya çalışırken bir yandan da 2014-2015 televizyon sezonu için yeni dizi projeleri üzerine çalışmakta.

resim yok
29 Ocak 2014 - 17:22
Magazin

Amerikan ulusal ve kablolu kanalları bir yandan bünyelerinde hali hazırda bulunan dizilerle ekran savaşlarında üstünlük kurmaya çalışırken bir yandan da 2014-2015 televizyon sezonu için yeni dizi projeleri üzerine çalışmakta.

Önümüzdeki sezon için pilot olarak tabir ettiğimiz bir çok deneme bölümü siparişi verilmiş durumda.

 

Bunlardan bir kısmı şimdiden onay alırken, bir kısmının hayata geçip geçmeyeceği ise ilerleyen dönemlerde açıklık kazanacak.

Amerika'da bünyesindeki dizileri en çok izleyici sayısına ulaşan kanal olan CBS de yeni sezona çeşitli dizi projeleri hazırlık yapmakta.

 

YENİ BİR WILLIAMSON PROJESİ

Bünyesinde CSI: Crime Scene Investigation, NCIS, Criminal Minds, The Mentalist, NCIS: Los Angeles, The Good Wife, Hawaii Five-0, Blue Bloods, Unforgettable, Person of Interest, Elementary, Under the Dome ve Intelligence gibi birçok önemli dramayı barındıran kanalın yeni projelerinden birisi ise The Following'in yaratıcısı Kevin Williamson'a ait.

 

THE FOLLOWING İLE GÜNDEMDE

Son dönemde The Vampire Diaries, The Secret Circle gibi projelerle gündemde olan; Dawson's Creek'in de yaratıcısı olan 49 yaşındaki yapımcı-senarist Kevin Williamson son olarak Fox ekranlarında ikinci sezonunu izlemeye devam ettiğimi seri katil temalı The Following ile karşımıza çıkmakta.

Kevin Williamson'ın yeni dizi projesi yine gerilim türünde.[reklam]

PROJENİN DETAYLARI

Projenin şimdilik bilinen detayları ise şöyle:

 

HİKAYESİ

Deadline'ın haberine göre, psikolojik gerilim türündeki ve henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesi Los Angeles Polis Teşkilatı'nda görevli iki dedektif ve dedektiflerin suçlularla mücadelesi ekseninde şekillenecek.

LAPD Tehdit Yönetim Birimi'nde görevli dedektifler özellikle taciz, rahatsız edilme gibi suçlarda sapıkların izini sürecek.

 

ONAY ALIRSA...

Outerbanks Entertainment yapımcılığında hazırlanmakta olan projede Williamson hem senarist hem de uygulayıcı yapımcı olarak görev yapıyor.

Bakalım dizinin hazırlanacak pilot bölümü kanaldan onay alıp, proje hayata geçebilecek mi...

 

 

HAVEN'A 5. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin