'The Illusionist (Sihirbaz)' dizi oluyor!

'The Illusionist (Sihirbaz)' dizi oluyor!

Volkan Küçükel
15 Ekim 2014 - 15:03
Magazin

Her geçen gün yeni bir roman ya da film uyarlaması dizi projesi haberi ile karşılaşıyoruz.

The Mortal Instruments, Resident Evil ve Underworld dizi projeleri haberlerinin ardından yeni bir proje daha gündeme düştü!

 

Gündemdeki yeni projenin detayları:

 

O DA UYARLANIYOR

Yönetmenliğini Neil Burger'in yaptığı, 2006 senesi ABD-Çek Cumhuriyeti ortak yapımı dönem filmi 'The Illusionist' de televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanma yolunda!

 

THE CW EL ATTI

Başrollerinde Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel ve Rufus Sewell gibi isimlerin bulunduğu ve Steven Millhauser'in 'Eisenheim the Illusionist' isimli kısa hikayesinden uyarlanan, ülkemizde 'Sihirbaz' adıyla gösterime girmiş 'The Illusionist'i dizi haline dönüştürmek isteyen kanal ise ulusal kanallardan The CW.

 

PROJEYLE İLGİLİ DETAYLAR!

Deadline'ın haberine göre projeyle ilgili ilk detaylar şöyle:

* True Blood'un uygulayıcı yapımcısı Mark Hudis uyarlama senaryoyu kaleme alan isim olacak.

* Dizinin prodüksiyonu CBS Television Studios, Electus ve Yari Film Group ortaklığında gerçekleşecek.[reklam]

* Projenin yapımcı kadrosunda Mark Hudis ile birlikte Ben Silverman, David Clark ve Bob Yari de yer alıyor.

İzleyenlerin hatırlayacağı üzere 'The Illusionist' filmi 20. yüzyıla geçiş dönemindeki Viyana'da bir sihirbazın (Edward Norton) hikayesini anlatıyor.

 

HİKAYESİ NASIL OLACAK?

The CW versiyonunda ise hikaye New York'a taşınıyor. Dizi, cezaevinde on yıllık mahkumiyet çeken ünlü bir sihirbazın eve dönüşü ve sonrasında karısının kendisine komplo kuran bir suç patronuyla evlendiğini öğrenmesiyle gelişen olayları ekranlara yansıtacak.

Suç örgütüne katılan sihirbaz hünerlerini kullanarak örgütte yükselecek ve patronu alaşağı edip gerçek aşkı olan karısını geri kazanmak isteyecektir.

 

Projeyle ilgili şimdilik ilk detaylar bunlarla sınırlı. Önümüzdeki dönemde yeni gelişmelerin takipçisi olacağız.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin