The Italian Job dizi oluyor!

The Italian Job filminin dizi uyarlaması için Amerikan ulusal kanallarından NBC aracılığıyla pilot bölüm geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
29 Eylül 2016 - 11:23
Magazin

Yeni bir gün, yeni bir yeniden çevrim haberi!

Gün geçmiyor ki yeni bir Hollywood filminin diziye uyarlanacağı haberi düşmesin!

DİZİNİN ADRESİ NBC

Deadline'ın haberine göre orijinali 1969 yapımı olan, 2003 senesinde Mark Wahlberg ve Charlize Theron'lı kadrosuyla yeniden çevrimi gerçekleştirilen The Italian Job filminin dizi uyarlaması için Amerikan ulusal kanallarından NBC aracılığıyla pilot bölüm geliştirme çalışmalarına başlandı.

Rob Weiss (Entourage, Ballers) ve Benjamin Brand (Bollywood Hero) ikilisinin yazar-yapımcılığını üstlendikleri projede Michael Caine'in oynadığı orijinal İngiliz film ve 2003 senesi yeniden çevrim filminin stüdyosu Paramount TV imzası bulunacak. 2003 yapımı filmin yapımcısı Donald De Line da bu projenin yapımcıları arasında yer alıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ

Dizide Caine ve Wahlberg'in beyaz perdede canlandırdığı Charlie Croker karakterini tekrar göreceğiz. Hikaye, uzman suçlulardan oluşan ancak bir süredir emekliliğe ayrılmış bir ailenin, saygın bir aile üyesini hapishaneden kurtarmak adına yeniden işbaşı yapmaları üzerine odaklanıyor.

Filmlerin aksine dizinin hikayesinin soygun yerine hapishaneden kaçış temalı olacağı gibi gözükse de hikayenin genişlemesiyle işin soygun tarafının da ortaya çıkması bekleniyor.

Proje henüz taze, bu nedenle şimdilik oyuncu kadrosu konusunda bir haber yok.

16-09/29/the-italian-job-afis.jpg

Film göz önüne alındığında dizinin pahalı ve bütçesi yüksek bir yapım olma ihtimali yok değil. Bu nedenle her şey yolunda gider ve ekran macerasına başlarsa programda tutunmak adına iyi reytingler yapması gerekecek.

Jason Statham, Edward Norton, Seth Green, Mos Def ve Donald Sutherland gibi isimleri buluşturan yeniden çevrim filmi $60 milyonluk bütçe ile gösterime girip $176 milyonluk bir hasılat elde etmişti.

BENZER PROJELER

Bu sezon geliştirme aşamasında olan bu türdeki diğer projeler arasında Magnum P.I. (ABC), The Lost Boys (CW), Varsity Blues (CMT), The Departed (Amazon), Let the Right One In (TNT) ve henüz herhangi bir kanalla anlaşması bulunmayan L.A. Law bulunuyor.

The Italian Job'un dizi uyarlaması sizce izleyicilerde aynı etkiyi bırakabilir mi...

'The Italian Job (2003)' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin