The Lost Boys (Kayıp Çocuklar) dizi oluyor

The CW, sona yaklaşmakta olan The Vampire Diaries dizisinin ardından vampirleri ekranda tutmaya niyetli! The Lost Boys dizi oluyor.

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2016 - 00:55
Magazin

Geçmiş dönemde ilgi görmüş birçok filmin yeniden çevrim ile televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanması haberlerini vermekten biz yorulduk ama gözüken o ki yapımcılar ve televizyon kanalları yorulmuş değil!

The CW, sona yaklaşmakta olan The Vampire Diaries dizisinin ardından vampirleri ekranda tutmaya niyetli!

'THE LOST BOYS' THE CW EKRANLARINDA DİZİ OLUYOR!

Variety'nin haberine göre kanal, 1987 yapımı vampir temalı korku-komedi tarzındaki The Lost Boys (Kayıp Çocuklar) filminin küçük ekranlara uyarlanması çalışmalarına başladı. Projenin başındaki isim ise kanal ile ilişkileri iyi düzeyde olan; Veronica Mars ve iZombie dizilerinin yaratıcı ismi Rob Thomas.

HEDEF: 7 SEZON

Yeni dizi projesinin hikayesinde toplamda 70 yıla yayılan bir süreç konu edilecek ve senaryo her sezonun 10 yıllık bir süreci kapsayacağı şekilde oluşturulacak. Bu doğrultuda planlamanın yedi sezon üzerine yapıldığını söyleyebiliriz.

16-08/21/the-lost-boys-filminden-bir-sahne.jpg

DİZİ HİKAYESİNİN DETAYLARI

Gerçekten ölümsüz olmanın ne demek olduğunun araştırılacağı projede insan karakterler, hikayenin geçtiği yer ve ana düşman her sezon değişirken sadece ölümsüz Lost Boys'lar aynı kalacak.

İlk sezon hikayesinin 1967 senesi San Francisco'sunda geçeceği belirtiliyor.

EKİPTE KİMLER VAR?

Orijinali Joel Schumacher yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve oyuncu kadrosunda Jason Patric, Corey Haim, Kiefer Sutherland, Jami Gertz, Corey Feldman, Dianne Wiest, Edward Herrmann, Alex Winter, Jamison Newlander, Barnard Hughes gibi birçok ünlü ismin rol aldığı filmin televizyon uyarlamasının yapımcı kadrosunda Thomas ile birlikte Danielle Stokdyk, Dan Etheridge, Mike Karz ve Bill Bindley yer alıyor.

Spondoolie Productions ve Gulfstream Television'ın Warner Bros. Television işbirliği ile yapımcılığını üstlendiği dizi projesinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

'The Lost Boys' filminin fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin