The Walking Dead'de yeni bir karakter: 'Noah'

The Walking Dead'de yeni bir karakter: 'Noah'

resim yok
25 Eylül 2014 - 15:56
Magazin

Başrollerini Andrew Lincoln, Norman Reedus ve David Morrisey gibi isimlerin paylaştığı AMC'nin hit zombi draması 'The Walking Dead'in bir yeni sezonu daha yaklaşıyor.

Hayranların geri sayımı sürerken beşinci sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz.


12 Ekim'de AMC ekranlarında sezon prömiyerini gerçekleştirecek olan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

İşte dizi kadrosuna katılan son isim ve detaylar:

 

BİR OYUNCU DAHA

Tyler James Williams 'The Walking Dead'in yeni sezon oyuncu kadrosuna gizemli bir rolü canlandırmak üzere katıldı. 'Gizemli' diyoruz çünkü oyuncunun canlandıracağı karakterin hikayeye nasıl gireceği ve hikayede ne kadar süre gözükeceği gibi detaylar şimdilik belirsiz.

 

'NOAH'

The Hollywood Reporter'ın haberine göre genç aktör dizide 'Noah' isminde bir karaktere hayat verecek.

 

KARAKTER DETAYLARI

Noah karakterinin Robert Kirkman'ın The Walkind Dead çizgi romanında da yer almayan bir karakter olması dolayısıyla karakter hakkındaki bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı.[reklam]

Noah'ın dizide tek bölümlüğüne mi, yoksa yinelenen bir rolle mi gözükeceği konusu da merak ediliyor.

2005-2009 seneleri arasında ekranlara gelen Everybody Hates Chris dizisiyle tanınan 22 yaşındaki Tyler James Williams'ı son dönemde ise NBC'nin tek sezonluk dizisi Go On'da Owen karakteriyle izlemiştik.

 

OYUNCU KADROSU HABERLERİ

Williams gibi dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim Seth Gilliam olmuş; ayrıca Andrew J West, Alanna Masterson ve Christian Serratos gibi isimler düzenli oyuncu kadrosuna terfi etmişlerdi.

 

GERİ SAYIM SÜRÜYOR

AMC tarafından geçtiğimiz günlerde resmi olarak bir adet spin-off projesinin de sipariş edildiği The Walking Dead'in yeni sezonu 12 Ekim'de AMC ekranlarında başlayacak.

 

 

'TRUE DETECTIVE' 2. SEZON BAŞROL OYUNCULARI BELLİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin