resim yok
17 Şubat 2011 - 00:00

Timuçin Esen ilk albümünü çıkardı

 

Timuçin Esen, müzikal yolculuğunun kısa bir özeti niteliğindeki Mayhoş albümüyle rock müzik dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.

Timuçin Esen'in özgün vokal performansının yanısıra söz yazarı ve besteci kimliği ile de yer aldığı Mayhoş albümü, 2 senelik sıkı bir çalışmanın ürünü. Erdem Helvacıoğlu prodüktörlüğünde gerçekleştirilen albümün kayıtları İstanbul Babajim Studios & Mastering'de yapıldı; mastering aşamasıysa U2, Nirvana, Muse, Iron Maiden gibi dünyaca ünlü grupların mastering mühendisliğini yapan Howie Weinberg prodüktörlüğünde New York Masterdisk stüdyolarında tamamlandı.

Babajim Records tarafından yayınlanan Mayhoş albümünde farklı soundu ve güçlü sözleri ile dikkat çekecek tam 15 şarkı bulunuyor. Albümün kapak görselinde Timuçin Esen'in resimlerinden yola çıkılarak hazırlanan yağlıboya portre çalışmasıysa ünlü heykeltraş ve ressam Selahattin Yıldırım'a ait.

Mayhoş'un ilk klibiyse Yola Devam adlı şarkıya çekildi. Timuçin Esen, ilk albümünün ilk klibi için yönetmen olarak da kamera arkasına geçti.

Timuçin Esen albümü için "Oyunculuktan farklı olarak burada başka kişilerin yazdıklarını değil, kendi hikayelerimi yorumluyorum" dedi.

Mayhoş'un ilk konseriyse 25 Şubat 2011'de İKSV Salon'da gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin