Tolga Güleç, Hande Doğandemir'in yeni dizisi Yüzleşme'ye konuk olacak!

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yeni dizisi Yüzleşme'ye yeni bir konuk oyuncu katılıyor.

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 09:21
Magazin

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı: Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi başarılı oyuncuların rol alacağı Yüzleşme dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

İsmi ilk olarak Masal Çiçeği olarak açıklanan ve daha sonra değiştirilen, T Company imzalı intikam dizisi Yüzleşme'nin çekimleri başladı. 

19-01/21/tolga-g.jpg

Çiçek yetiştiriliği ve esans üreticiliğiyle ünlü Kalender kasabasında geçen Yüzleşme dizisinin kadrosuna konuk oyuncu olarak, iki sezon 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde rol alan Tolga Güleç dahil oldu.

Tolga Güleç, Yüzleşme dizisinin ilk bölümünde Tunç karakterini canlandıracak. Yüzleşme dizisinin çekimleri devam ediyor ve şubat ayında ekranlarda olması planlanıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin