Tolga Güleç'ten 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' itirafı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Poyraz Karayel dizileriyle akıllara kazınan ve sonrasında yer aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesi edinen Tolga Güleç, MAG Nisan sayısına konuk oldu.

Berfin Sengil
06 Nisan 2024 - 11:54
Magazin

Proje seçimlerindeki titizliğini anlatarak yeni projelerinin müjdesini veren başarılı oyuncu Tolga Güleç şunları söyledi:

Yeni projeler var tabii ki. En son yeni bir reklam filminde oynadım, çok keyifliydi. İki tane dijitale çektiğim ve girmesini beklediğimiz dizi var: Yedinin Kraliçesi ve Dünyayı Değiştiren Ayten. Onun dışında geçtiğimiz ay Güneşi Beklerken Simitçi ve Filme Gel isimli projelerim vizyona girdi, çok yakında dijital kanallarda da gösterilecek. Yine, bir dijital kanalda yayımlanmaya başlayan filmimiz Beni Sev var. Onun dışında da tiyatro oyunum Sır üçüncü sezonunda devam ediyor."

Dizi ve sinema görüşmelerinın de devam ettiğini kaydeden Tolga Güleç, "Dediğim gibi, bugüne kadar hep kaliteli işlerde yer aldım. Bundan sonrasında da aynı şekilde kaliteli olmasını istiyorum, çünkü iyi bir senaryo, iyi bir yönetmen ve iyi bir ekip başarı demektir. Ben de gelen projeleri buna göre değerlendiriyorum. Ekranlarda olmayı çok özledim; en kısa zamanda güzel, içime sinen, sağlam bir projeyle dönüş sağlayacağım" ifadelerini kullandı.

'Orası Bir Okul Gibiydi'

O dönemde izleyenleri ekrana kilitleyen “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisi hakkında da konuşan Tolga Güleç şu ifadeleri kullandı:

“İlk ciddi ve uzun soluklu, profesyonel deneyimimdi Öyle Bir Geçer Zaman ki. Sete, kameraya, açılara, kurguya, set hayatına dair hiçbir deneyimim olmadığı gibi, bir bilgi birikimim de yoktu ve özellikle ilk sezon çok zorlanmıştım. İstediğimi, içimde olan biteni kameraya yansıtamıyor gibi hissediyordum ve şu an bunu düşündükçe oldukça normalmiş gibi hissediyorum.

Orası bir okul gibiydi. Başta ilk yönetmenim Zeynep Günay olmak üzere birçok isme büyük teşekkür borçluyuz bence, çünkü o okuldan mezun olmak kolay değildi. Basit bir iş yapmıyorduk. Hem senaryo açısından hem o dönemleri yaşamamış bireyler olarak bu bizi zorluyordu. Karakteri bulmam ve bir yerlere getirmem çok zamanımı almıştı. Zeynep hoca ve ekibe sabırları için sonsuz teşekkür ederim. Aynı zamanda seyircide karşılığını bulan bir iş olduğu ve akıllarda yer ettiği için de şanslı bir oyuncu olarak hissediyorum kendimi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin