resim yok
03 Temmuz 2011 - 00:00

Oyuncu Tolga Karel, Kıvanç Tatlıtuğ'la ilgili çıkan iddialara böyle yanıt verdi.

 

'Aşk-ı Memnu'dan sonra dizilere ara veren Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Orhan Pamuk'un romanı 'Cevdet Bey ve Oğulları'ndan uyarlanacak olan dizide Tolga Karel'le abi kardeşi oynayacağı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un, Tolga Karel'i istemediği iddia edilmişti.

Kendisine fotoğraf stüdyosu kuran ve bir yandan da oyunculuk kariyerini sürdüren Tolga Karel bu iddialara sert bir dille yanıt verdi.

Son haftalarda farklı yayın organlarında hakkımda çıkan ve bu zamana kadar susup, konuşmadığım bir takım haberlerden artık gerçekten büyük rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim. Şimdiye dek sevgili meslektaşım Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çıkan ve şahsımı zedeleyen haberlere karşı, severek yaptığım oyunculuk kariyerimin yanısıra fotoğrafçılık kariyerime de zarar verdiğini ve sevenlerime karşı beni küçük düşürdüğünü düşündüğüm için bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum.

"KIVANÇ TATLITUĞ İLE RAKİP DEĞİL YOL ARKADAŞIYIZ"

Bu bağlamda 5 sene devam edip zirvede biten bir dizinin kadrosunda bulunan ve işimle alakalı hiçbir olumsuz eleştiri almayan bir oyuncu olarak bu zamana kadar konuşmamamın sebebi başta ailem gibi gördüğüm Ay Yapim'a ve kendime olan saygimdandir. Böyle gereksiz haberlerin icinde adımın geçmesinden dolayı sevenlerimden özür diliyorum. Bir oyuncunun kadroyu belirlediği herhangi bir projeye bugüne kadar hiç rast gelmedim. Aksine meslektaşım Kıvanç Tatlıtuğ'un ülkem adına kazandığı başarılar bana gurur ve mutluluk vermektedir.. Bizler aynı jenerasyonda ve aynı yolda yürüyen rakipler değil yol arkadaşlarıyız .

Son olarak şunu ifade etmek isterim ki; yaşamım boyunca inandığım şeylerin ve hayallerimin peşinden koşan bir adam olarak, dürüst ve vicdanlı oldum. Bundan sonra da kendimden bir parça gibi gördüğüm seyircilerime duyduğum saygıdan dolayı gurur duyduğum mesleğime bu inançla devam edeceğim.

 

Saygılarımla Tolga Karel

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin