Tolga Karel'in eşi hangi dizinin kadrosuna dahil oldu?

Azeri model Günay Musayeva, eşi Tolga Karel gibi oyuncu oldu.

resim yok
03 Ekim 2013 - 10:09
Magazin

Azeri model Günay Musayeva, eşi Tolga Karel gibi oyuncu oldu.

 

RUS YAPIMI MAFYA DİZİSİ

Günay Musayeva, Rus yapımı bir mafya dizisinde 'Sahnur' isimli bir Türk kadınını canlandırıyor.

 

PODYUMLARDAN SETLERE TRANSFER

Best Model of the World 2010 birincisi Azeri manken Günay Musayeva, podyumlardan setlere transfer oldu.

 

ÖNEMLİ BİR ROLDE

Oyuncu Tolga Karel'in eşi olan Musayeva; mafya tarafından kaçırılıp Türkiye'ye getirilen iki kardeşin gerçek hikayesini anlatan Rus yapımı bir dizide önemli bir rol üstlendi.

 

KİMİ CANLANDIRIYOR?

380 oyuncu arasından 'Sahnur' rolüne seçilen Musayeva; aristokrat bir aileden gelen, güzel, acımasız ve eşi üzerinde büyük bir güce sahip olan Türk patroniçeyi canlandırıyor.

 

İSTANBUL ÇEKİMLERİNDE DE...

Geçtiğimiz günlerde dizinin Moskova'daki çekimlerine katılan Musayeva, dizinin Ekim ayı boyunca İstanbul'da devam edecek çekimlerinde de rol alacak.

 

HEYECAN DOLU BİR ÖYKÜ

Yönetmenliğini Hollywood'ta da çalışmış olan Murad Aliyev'in üstlendiği sekiz bölümlük mini dizi; Ocak ayında Rus Devlet Kanalı Russia1 TV'de gösterilecek.

 

OYUNCU KADROSU

Dizide Musayeva'nın yanı sıra ünlü Rus oyuncular Yanina Studilina, Boris Serbekaov, Yulya Melinikova ve Viladimir Jerbecov da rol alıyor.

 

İSİM NET DEĞİL

Heyecan dolu öyküsüyle Rusya'da şimdiden büyük ilgi uyandıran dizinin ismi henüz açıklanmadı.

 

MOSKOVA'DAN İSTANBUL'A HEYECAN DOLU BİR ÖYKÜ

Bir kısmı Moskova'da, bir kısmı ise İstanbul'da çekilen dizi; Rus-Türk ortak mafyasının iç dünyasını gözler önüne seriyor.[reklam]

Dizide; mafya tarafından kaçırılan iki kardeşin başlarına gelen trajik olaylar ve mafyanın çökertilmesi konu alınıyor.

 

YILDIRIM AŞKI...

Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle akıllarda kalan oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan’da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile 2011 senesinde evlenmişti.

Yıldırım hızıyla evlilik kararı alan çift, İzmit Seka Park Otel’de düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu.

 

20 kişinin katıldığı törende gelinin nikâh şahitliğini menajer Selin Boronkay, damadınkini ise yönetmen Ezel Akay yapmış, çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıymıştı.

 

 

SANDAL ÇİFTİNİN ZORUNLU AYRILIĞI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin