Tolgahan Sayışman eşinden ayrıldı

‘Asla Vazgeçmem’ dizisinin yıldızı Tolgahan Sayışman, senaryo gereği dizideki partneri Amine Gülşe ile öpüşünce olanlar oldu...

resim yok
22 Mart 2016 - 15:55
Magazin

Türkiye güzeli rol arkadaşıyla öpüştü, dünya güzeli sevgilisiyle ayrıldı! Tolgahan Sayışman’ın SHOW TV’nin beğenilen dizisi ‘Asla Vazgeçmem’de birlikte kamera karşısına geçtiği 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile öpüşmesi, 2008 Dünya Güzeli sevgilisi Almeda Abazi’yi çileden çıkardı.

TARTIŞIP EVİ TERK ETTİ

Asla Vazgeçmem’in 42’nci bölümünü birlikte izleyen Sayışman ile Abazi, öpüşme sahneleri sırasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp krize dönüşmesiyle Abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan sevgililer tartışmanın sonucunda ayrılık kararı aldı.

 

tolgahan sayışman öpüşme sahnesi

 

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi ile ilişki yaşamaya başlamadan önce bir kez daha Amine Gülşe ile bir öpüşme sahnesinde yer almıştı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin