True Detective 2. sezonun başrol oyuncuları belli!

İlk sezonuyla büyük ses getiren HBO'nun antoloji formatındaki suç-drama televizyon dizisi 'True Detective'in yeni sezon oyuncu kadrosuyla ilgili ilk resmi haberler gelmeye başladı.

resim yok
24 Eylül 2014 - 13:49
Magazin

İlk sezonuyla büyük ses getiren HBO'nun antoloji formatındaki suç-drama televizyon dizisi 'True Detective'in yeni sezon oyuncu kadrosuyla ilgili ilk resmi haberler gelmeye başladı.

İlk sezonunda Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts ve Tory Kittles gibi oyuncuları kadrosunda barındıran ve eleştirmenlerden büyük övgüler toplayan dizinin ikinci sezonunda başrollerde yer alacak iki erkek oyuncunun isimleri netleşti.

İşte detaylar:

 

İŞTE O İSİMLER

Yayıncı kanal HBO'dan gelen resmi açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla True Detective kadrosuna katıldığını duyuran Colin Farrell'ın bu açıklaması kanal tarafından da onaylandı ve oyuncunun dizi kadrosuna girdiği resmileşmiş oldu.

Oyuncu kadrosunun ikinci ismi ise Vince Vaughn (Into the Wild, Mr. and Mrs. Smith, Psycho) oldu.

Böylelikle bir süredir kulislerde isimleri geçen bu ikili gerçekten kadroya katılmış oldular.

 

KARAKTER DETAYLARI

Peki ikilinin canlandrıacakları karakterlerin detayları neler?

 

İşte ilk bilgiler:[reklam]

* Vaughn, önceki iş ortağının ölmesi sonrasında kariyeri tehlike altında olan 'Frank Semyon'u,

 

* Farrell ise yozlaşmış polis departmanı ile gangsterler arasında ara buluculuk yapan Ray Velcoro isimli bir dedektifi canlandıracak.

 

İLK İKİ BÖLÜMÜ...

Fast & Furious filmiyle hatırlanabilecek Justin Lin’in dizinin ikinci sezonunun ilk iki bölümünü yöneteceği de açıklandı.

 

DİĞER OYUNCULAR İÇİN ÖNE ÇIKAN ADAYLAR

Yeni sezonunda üçü dedektif olmak üzere dört ana karakteri hikayesinin merkezine alacak olan True Detective'e katılacak dğer isimler için adaylar konuşulmaya devam ediyor.

Taylor Kitsch, Rosario Dawson, Jessica Biel, Rachel McAdams ve Elisabeth Moss bu isimler arasında önde gelenler.

 

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

True Detective'in ikinci sezonu 2015'in yaz döneminde HBO ekranlarında olacak.

 

 

THE CW'DAN İKİ DİZİSİNE EK SENARYO SİPARİŞİ GELDİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin