True Detective'den ilk fragman yayında!

Merakla beklenen yeni dizi projelerinden haberler ve tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.

resim yok
12 Eylül 2013 - 17:03
Magazin

Merakla beklenen yeni dizi projelerinden haberler ve tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.

 

İLK FRAGMAN

Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ikilisinin başrollerinde yer aldığı ve ilk sezonu 8 bölüm olarak tasarlanan suç-gizem türündeki yeni dizi 'True Detective' için yayıncı kanal HBO tarafından ilk fragman yayınlandı. Fragmanı haberin sonunda izleyebilirsiniz.

 

HİKAYESİ

True Detective'in hikayesi, 1995 senesinde Louisiana'da işlenen bir cinayetin failini avlamak için 17 sene boyunca iz süren ve hayatları kesişen Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) ismindeki iki dedektif üzerine ve dosyanın yeniden açılmasına odaklanıyor.

 

HER SEZON...

Dizinin senaryosunun ilerleyişi hakkında henüz net bilgiler olmasa da senaryodaki gizemin sezon sonuna kadar çözülmesi ve olası yeni sezonlarda ise aynı yapıda farklı olaylar dizisi ve değişik karakterlere yer verilmesi bekleniyor.

 

ARKASINDA KİMLER VAR?

Jane Eyre ve Sin nombre gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Cary Fukunaga kamera arkasındaki isim. True Detective'in senaryosu AMC'nin suç-gizem draması The Killing'in yazar ekibinde yer alan ödüllü romancı ve kısa öykü yazarı Nic Pizzolatto tarafından kaleme alınıyor.

Anonymous Content'ın yapımcılığında hazırlanan projede Cary Fukunaga ve Nic Pizzolatto dışında Richard Brown, Steve Golin ve Bard Dorros uygulayıcı yapımcı olarak görev alıyorlar.[reklam]

İki yakın arkadaş olan McConaughey ve Harrelson ikilisi geçmiş dönemlerde de birlikte aynı projelerde yer almışlardı. 1999 senesinin komedi filmi Edtv ve 2008 yapımı komedi filmi Surfer, Dude ikilinin birlikte rol aldığı yapımlar arasında yer alıyor. True Detective ise ikilinin televizyon ekranlarındaki ilk işbirliği olacak.

Harrelson, oyunculuk kariyerinde geçmiş dönemde Cheers dizisindeki Woody Boyd karakteriyle düzenli bir rolle yer alırken, McConaughey ise bu diziyle beraber ilk kez düzenli rolle bir televizyon dizisinde yer almış olacak.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi, Ocak 2014'te izleyicilerle buluşacak.

 

FRAGMAN

 

 

SHERLOCK'UN YILDIZI BENEDİCT CUMBERBATCH'IN ROLÜ KİME GİTTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin