resim yok
07 Temmuz 2012 - 00:00

 

Kenan İmirzaloğlu'nun Ay Yapım'la çekeceği yeni dizisi için Tuba Büyüküstün’le anlaşılamadı, dizinin başrol kadın oyuncusu için çalışmalar devam diyor...
 
İmirzalıoğlu'nun başrolü oynayacağı yeni dizisini de yine "Ezel"deki yönetmeni Uluç Bayraktar çekecek. Bayraktar şu günlerde dizinin oyuncu adaylarıyla görüşüyor. Ay Yapım'ın atv için çekeceği ve bir baba oğul hikâyesini anlatan dizinin senaryosunu aynı zamanda hikâyeyi de kuran Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. 
 
Senaryosu sır gibi saklanan dizide İmirzalıoğlu’nun partnerini oynayacağı konuşulan Tuba Büyüküstün'le ise anlaşılamadığı öğrenildi. Büyüküstün ikizleri Maya ve Toprak’ı biraz daha büyütmek için hemen eylül ayında setlere dönmeyi düşünmediği belirtildi. Bu nedenle İmirzalıoğlu'na şimdi yeni bir partner aranıyor. 
 
Dizide oynayacağı belirtilen Engin Akyürek'in de şirketin 2013 projesi olan "Cevdet Bey ve Oğulları"nda oynayacağı konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin