Tuba Büyüküstün neden isyan etti?

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün isyan etti.

resim yok
25 Haziran 2013 - 09:23
Magazin

Son dönemde Star TV'nin sevilen dizisi 20 Dakika'da izleyicilerle buluşan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün isyan etti!

 

Twitter hesabından


Tuba Büyüküstün, Twitter sayfasından tacizde bulunan erkeklere ateş püskürdü.

"SENE OLMUŞ 2013..."

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün:

"Sene 2013, biz hala diyoruz ki 'Bir kadın ne giyerse giysin, ne yaparsa yapsın, bu sana onun bedenine ondan izinsiz dokunma hakkını vermez. İnsanın aklı almıyor hala neden bunu anlatmak zorundayız.

Zaten olması gereken bu değil mi? Yazık." diye yazdı.

Dizisi bitiyor!

Bu arada başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı "20 Dakika" dizisi bu hafta yayınlanacak bölümüyle final yapacak.

Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde twitter sayfasından:"Ve " 20 dakika" bitti. Eve dönüyoruz" yazarak çekimlerin bittiğini duyurmuştu.

Büyüküstün ardından canlandırdığı Melek karakterinin ölüp ölmediğini merak eden seyirciler için: "Son günden hatıra, Melek öldü mü diye soranlara gelsin" yazarak setten bir fotoğraf paylaşmıştı.

Dizinin diğer oyuncusu İlker Aksum da, twitterdan dizinin erken bittiğini söyleyen hayranlarına tek sezon olarak planan bir proje olduğunu söylemişti.
[reklam]
Dizide ne anlatılıyor?

Mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor.

Halaskar ailesinin kapısı bir gece çalınır. Polisler içeri dalar ve Ali Halaskar'ın (İlker Aksum) eşi Melek Halaskar'ı (Tuba Büyüküstün) cinayete teşebbüsten tutuklarlar. Ali hiçbir şey yapamaz. Her şey çok hızlı gelişir.

 

Bugüne kadar bir faturayı bile yatırmayı becerememiş tarih öğretmeni Ali , karısının masumiyetini ispatlama peşinde bir yola çıkar.

Yol çok uzundur fakat Ali'nin sadece 20 Dakikası vardır.

 

 

BÜYÜKÜSTÜN'DEN HÜRREM'E DESTEK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin