Tuba Büyüküstün'den Hürrem'e destek!

Tuba Büyüküstün, Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya giden Meryem Uzerli'ye destek verdi.

resim yok
29 Mayıs 2013 - 10:24
Magazin

Tuba Büyüküstün, Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya giden Meryem Uzerli'ye destek verdi.

20 DAKİKA'YA İKİ ÖDÜL BİRDEN

Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre; Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen KarVak Yılın En İyileri ödül töreni önceki akşam Grand Cevahir Otel'de düzenlendi.

Birçok ünlü ismin katıldığı törene 20 Dakika dizisiyle Yılın En iyi Kadın Oyuncusu ve Yılın En İyi Dizisi dalında iki ödül birden alan Tuba Büyüküstün'ün sözleri damga vurdu.

BENİM DE TATİLE İHTİYACIM VAR

Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı için her şeyi bırakıp Almanya'ya ailesinin yanına giden Meryem Uzerli'yi anladığını söyleyen Tuba Büyüküstün şöyle konuştu:

"Ben de çok yoruldum. Tatile rahatlamaya ihtiyacım var. Meryem'in durumu zaman zaman tüm oyuncuların başına geliyor. Her şeyi bırakıp gitme duygusunu ben de tabii ki yaşadım..."

BÜYÜKÜSTÜN AYRILIK SORULARINI ES GEÇTİ

'Yılın En iyi Kadın Oyuncusu' seçilen Tuba Büyüküstün geceye, 'Yılın En İyi Dizisi' seçilen '20 Dakika'daki rol arkadaşlarıyla birlikte katıldı.

Bu sezon final yapacak dizi biter bitmez tatile çıkacağını açıklayan Büyüküstün:

"Tatile, rahatlamaya ihtiyacım var. Ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim" diye konuştu.
[reklam]
'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin yaşadığı tükenmişlik sendromunun zaman zaman bütün oyuncuların başına geldiğini söyleyen Büyüküstün:

"Herkesin böyle olduğunu düşünüyorum. Her şeyi bırakıp gitme duygusunu tabii ki ben de yaşadım" diye konuştu. Güzel oyuncu, eşi Onur Saylak'la ayrılacakları yönündeki haberler hakkındaysa konuşmak istemedi.

'KarVak Yılın En İyileri' ödül törenine ekonomiden sanata, bilimden kültüre pek çok ünlü sima katıldı.

ÖDÜLÜNÜ ALMADAN SALONU TERK ETTİ

Hem 'Yılın En İyi Tiyatro Oyuncusu' hem de 'Yılın En İyi Tiyatro Oyunu' dalında ödüle layık görülen Memet Ali Alabora'nın törenin başlamasına dakikalar kala, ödüllerini almadan sinirle salondan ayrılması dikkat çekti. Alabora, bu hareketinin nedenini Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: "Mi Minör olarak ödül için davet edildiğimiz KarVak 2012'yi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya onur ödülü verildiği için, ödülümüzü almadan terk ettik."

 

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN YALANLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin