resim yok
17 Mayıs 2011 - 00:00

 

Tuba Büyüküstün Gönülçelen dizisinde Cansel Elçin ile bir türlü öpüşemedi.  İzleyicinin merakla beklediği öpüşme sahnesi bir türlü gerçekleşmedi.  Tuba Büyüküstün’ün kıskanç sevgilisi Onur Saylak öpüşmesine izin vermedi.
 
CANSEL’DEN KISKANDI
Tuba Büyüküstün fanları, Gönülçelen dizisini takip edenler, herkes artık Hasret ile Murat Hoca’nın öpüşmesini bekliyordu. Ancak bu öpüşme bir türlü gerçekleşmedi. Hatta Hasret ile Murat’ın tam da mutlu günlerini yaşaması gerekirken dizi bitiriliyor. İzleyici artık asık suratlı Hasret ile Murat Hoca’dan sıkıldı. İkisinin mutlu olmasını bekleyen izleyici hayal kırıklığına uğradı. Dizide bir türlü öpüşemeyen Hasret ve Murat’ın aşkını artık izleyici aklında hayal edecek  çünkü dizi bitiriliyor.  İddilara göre Onur Saylak  Tuba’nın Cansel ile öpüşmesini istemediği için Hasret ve Murat bir türlü öpüşemedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin