resim yok
14 Ağustos 2011 - 00:00

 

Meslektaşı Onur Saylak ile evlenen ve ikiz bebeklere hamile olan oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni sezon için gelen teklifleri geri çeviriyor. Büyüküstün'ün bu kararından dolayı 750 bin liralık bir kazançtan olduğu söyleniyor.
 
Son olarak 'Gönülçelen' adlı dizide rol alan ve geçtiğimiz günlerde aynı diziden rol arkadaşı Onur Saylak ile Paris'te hayatını birleştiren Tuba Büyüküstün, yeni sezon için gelen tüm teklifleri geri çeviriyor.
 
750 BİN LİRA ZARARDA!
İkiz bebeklere hamile olan Büyüküstün, doğum gerçekleşene kadar mesleğini geri plana atmaya karar verdi. Türkiye'de olduğu kadar Arap ülkelerinde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, sadece dizi ve filmlerde değil, reklam filmlerinde oynamayı da uzun süre askıya aldı. Geçen sezon bölüm başına 30 bin TL aldığı konuşulan Büyüküstün'ün bu yıl hiçbir projeyi kabul etmemesinden dolayı 750 bin lira civarında bir kazançtan mahrum kalacağı söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin