Tuba Ünsal: "En mutlu yıllarımı yaşıyorum."

Geçtiğimiz günlerde eşi Mirgün Cabas'tan ayrılan Tuba Ünsal, verdiği bir röportajda hayatının en mutlu yıllarını yaşadığını belirtti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Nurşah
26 Temmuz 2018 - 12:00
Magazin

Geçtiğimiz aylarda 5 senelik eşi gazeteci Mirgün Cabas'tan boşanan sevilen oyuncu Tuba Ünsal, bir internet sitesi ile yaptığı röportajda kendisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!

18-07/26/tuba-unsal-bosanma.jpg

"Hayatmın en mutlu yıllarını yaşıyorum"

36 yaşındaki başarılı oyuncu, günümüze dek sevilen film projelerinde yer almış ve izleyicinin büyük bir beğenisini kazanmıştı... Özel hayatı ile de gündemde kalmayı başaran Tuba Ünsal, 2013 senesinde evlendiği gazeteci eşi Mirgün Cabas ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı... Üçüncü evliliği de tek celsede sonlanan Tuba Ünsal'ın bir internet sitesine verdiği röportajda kullandığı ifadeler, henüz boşandığı bu dönemde hayranlarının aklını karıştıracak gibi görünüyor:

"Kadın olarak iyi ve güçlü hissettiğim dönemdeyim. Hayatımın en mutlu yıllarını yaşıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin