Tuba Ünsal'dan canlı yayında itiraf!

'Mirgün babamla eşdeğer biri'

resim yok
10 Şubat 2014 - 09:22
Magazin

'Mirgün babamla eşdeğer biri'

Üç ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Tuba Ünsal;

"Kızlar, babalarına benzeyen erkekleri severler.

Mirgün de benim babamın eşdeğeri" diyor.

 

İCLAL'E KONUK OLDU

Oyuncu Tuba Ünsal, İclal Aydın'ın Cumartesi günü A Haber ekranlarında yayınlanan 'Yaşasın Hafta Sonu' programına konuk oldu.

 

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Ünsal, kendisinden iki çocuk büyütecek performans beklemediğini söyledi.

 

AŞKINI NASIL DİLE GETİRDİ?

Ünsal, eşi Mirgün Cabas'a olan aşkını da şu sözlerle anlattı:

"Kızlar, babalarına benzeyen erkekleri severler.  Mirgün, benim babamın tam eşdeğeriydi.

Şu an hiç yaşamadığım bir şey yaşıyorum. Mirgün'le çok iyi arkadaştık ama benim ilgi alanıma girmiyordu.

 

''İYİ Kİ...''

Şimdi düşünüyorum da, iyi ki Mirgün hayatıma girmiş" dedi.

 

ÜNSAL'DAN İNCİLER

* 4 yıl önce hayatını kaybeden babasını anlatan Ünsal: ''Hiç otoriter değildi. O yüzden askerlik mesleğiyle bağdaştırabileceği bir karakteri olmadığı için çok mutsuzdu.[reklam]

O yüzden mutsuzluktan dolayı depresyona girip hayatını kaybetti. Babam askerliğe uygun, çok iyi niyetli, onurlu bir adamdı.

Askerliğin başladığı yerde mantık biter' derler ya babamda mutsuzdu. Evde asker disipliniyle büyütülmedik. Her zaman, ‘İnsanlara güvenmeden yaşayacağına güvenip kazık yemeyi tercih etmelisin’ diyen bir adamdı.

Babamın mesleği nedeniyle çok şehir gezdik. Tam olağanüstü hal dönemi’nde Şanlıurfa'daydık. Şanlıurfa merkez okulu iki kez bombalandı. Bize oyun gibi geliyordu. Babam, Suriye sınırına giderdi 3-4 ay haber alamazdık”

* ''Annem 'Üzülürken çok üzülüyorsunuz. O zaman mesafeli ilişkiler kurun' derdi. Bu durum bütün hayatıma yansımış. Dönüm noktam diyecek o kadar çok şeyim var ki. Hayata, aşka, ilişkilere bakışıma daha köklü ilişkiler kurmaya niyet ettim.

 

Belki de eşim Mirgün'le tanışmam olabilir. Çok yıllar önceden Mirgün’le tanışıyorum. İlk görüşte aşk değildi bizimkisi. 10 senedir tanışıyoruz.''

 

 

DİZİ, FİLM VE MARKA ORTAKLIKLARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin