Tuba Ünsal'dan sürpriz itiraflar!

Tuba Ünsal rolünü ve filmini anlattı...

resim yok
16 Nisan 2014 - 12:58
Röportaj

''Sanıldığı gibi özenilecek bir hayat yaşamıyorum...''

'Hayat Sana Güzel' filminde rol alan Tuba Ünsal, "Herkesin sandığı gibi özenilecek bir hayat yaşamıyorum. Ben hayatımdaki lüksümü çalışarak elde ettim. Bunun için de çok mesai harcıyorum" diyor.


Türker İnanoğlu'nun Türk sinemasının 100 yılı olması sebebiyle 10 yıl aradan sonra yapımcılığını üstlendiği 'Hayat Sana Güzel' isimli film, geçtiğimiz Cuma günü izleyiciyle buluştu.

 

Murat Şeker'in yönettiği filmde; Şevket Çoruh, Timur Acar, Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin ve Dilber Ay gibi isimlerle birlikte rol alan Tuba Ünsal rolünü ve filmini anlattı:

* 'Hayat Sana Güzel' filmine Türker İnanoğlu için dahil oldum. Biz onun filmleriyle büyüdük. Onun filminde oynuyor olmak müthişti. Murat Şeker'le de daha önce birkaç kez çalışmıştık. Birlikte çok eğlendiğimiz, komedi filmini iyi kotaran bir yönetmen.

 

YARIN ÖLECEK GİBİ YAŞARIM

* Senaryo bana geldiğinde iki kadın karakteri de kimin oynayacağı belli değildi. Ben 'Nurcan'ı seçtim. Çünkü benim için farklı bir roldü. Daha önce oynadığım tiplerden farklıydı. Hiç bana uyan biri olmadığı için oynarken çok eğlendim zaten.

* Filmdeki 'Nurcan'; şirret, fesat, alışveriş delisi ve koca parası yiyen bir kadın. Her zaman gördüğüm ama bana çok yakın olmayan biri. Çevremizde bu tür kadınlardan çok var. 'Nurcan'ı canlandırırken kendime yabancılaştığımı söyleyebilirim.

* Filmdeki karakter, sadece bir kişiden esinlenme değil. Sabah kuşağından başlayıp kadın programlarına katılan teyzelere kadar önümde bir sürü örnek vardı.[reklam]

* Benim felsefem; hayatı yarın ölecekmişim gibi büyük bir coşku ve cesaretle yaşamak... Her şeyin içine bodoslama giriyorum. Çok fazla kontrollü bir hayat yaşamıyorum. O yüzden kısa süre sonra öleceğimi bilsem bile hayatımda çok fazla bir değişiklik olmaz.

 

EVLİLİK İŞİME ENGEL OLMADI!

* Herkesin sandığı gibi özenilecek bir hayat yaşamıyorum. En azından o güzel hayatı hak etmek için çok çalışıyorum.

* Ben hayattaki lüksümü çok çalışarak elde ettim. Hayattaki lükslerim için çok mesai harcıyorum. Anne olmam, evli olmam hiçbir zaman iş hayatımı geride bırakmamı engellemedi. Ben çok çalışkanım. Çok çalıştığım için de gocunmuyorum. Yaptığım işi seviyorum. O yüzden çok çalışkan bir insan neyi hak ediyorsa ona ulaşıyorum.

 

BOTOKSLU DUDAKLAR MAKYAJLA YAPILDI

* Filmdeki botokslu dudaklar makyajla yapıldı. Yani film için dudaklarıma botoks yaptırmadım. Zatan botokslular mimik yapamazlar. İfadesizliği ifade etmek de zormuş hakikaten. Botoks yapsam daha rahat ederdim. Çünkü suratını kıpırdatmadan oynamak zordu.

 

BOTOKSU ARAŞTIRMADIM

* İleride botoks yaptırır mıyım bilmiyorum; o konuda kafam karışık. Henüz araştırmadım ama önümde güzel örnekler yok. İyi örnekler de belli olmadığı için zaten botoks mu, değil mi bilmiyorum.

 

 

TUBA ÜNSAL'IN DİĞER İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin