resim yok
08 Haziran 2011 - 00:00

Prag’a giden sevgilisi Tuba Büyüküstün’ü çok özleyen Onur Saylak, güzel oyuncuya Prag’dayken jest yaptı.

 

‘Gönülçelen’ dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, dizi başladıktan bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Bir süredir birlikte olduklarına dair basında çıkan haberleri sürekli yalanlayan ünlü çift, son dönemde ilişkilerini özgürce yaşamaya başladı. Genç çift, artık el ele gezerken görüntülenmekten çekinmiyor. Sette de sürekli birlikte zaman geçiren Büyüküstün ve Saylak, çekimlerden arta kalan zamanlarda da birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Ancak mutlu çift, geçtiğimiz günlerde kısa süreli bir ayrılık yaşadı. Yüzü olduğu şampuan firmasının reklam çekimleri için Prag’a giden Tuba Büyüküstün, Saylak’tan ayrı kaldı.

 

 

GÜNAYDIN CANIM!

Prag’a giden sevgilisini çok özleyen Onur Saylak, güzel oyuncuya Prag’dayken de bir jest yapmayı ihmal etmedi. Sabah’ın haberine göre, Saylak, güzel oyuncuya romantik bir sürpriz hazırladı. Kendisine uyandığında verilmesi üzere, “Günaydın Canım” notlu 17 adet gül gönderdi.

53. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin