Tuğçe Kazaz içini döktü!

Tuğçe Kazaz içini döktü...

resim yok
04 Kasım 2013 - 12:02
Röportaj

Yeni dizisiyle ekrana dönen Tuğçe Kazaz, çalkantılı özel hayatından, hayallerine içini döktü. ''Artık hayranlarıma karşı sorumluluğumun farkındayım'' dedi.

- Bir dönem hep magazin gündemindeydiniz. Son zamanlarda kendinizi geri çektiniz...  

Bunun hayatıma ne kadar büyük bir zarar verdiğini gördüm. Kendi kendime; ‘Tuğçe dur, şimdi biraz geri çekilmelisin’ dedim. İyi ki böyle bir iç muhasebe yapmışım. Şimdi daha rahatım

- Din değiştirdiniz, iç çamaşırı ve tesettür defilelerine çıktınız yer yerinden oynadı. Yazılıp çizilenler için ne düşündünüz?

Bu işimin parçası. O dönemde birçok yalan haber türedi. Bir noktaya kadar üzülüyorsun, ama sistemi, insanları ve şartları çözdüğünde üzülmüyorsun. Çünkü biliyorsun senden önce ilahi adalet var.  

- Hakkınızda çıkan haberler karşısında susmak doğru mu?

Her iftira hakkında röportajlarımda konuştum. İnsanlar duymak istemedi. Giymesini bilmezsen şöhret ateşten gömlektir. Şöhreti doğru giymek, yaptığın rolün sadece rol olduğunu bilmektir.  

- Kırıldığınız birileri oldu mu?

Bir çarkın dişlileriyiz. Bu çarkta; sanatçı, yönetmen, set ekibi, basın da var. Bir sistem dahilinde çalışmayı başarabilirsek doğru hizmet ederiz. Kimseden nefret etmek yaradılışıma uymaz. 


- Dövmelerinizden pişmanlık duyuyor musunuz?

Hayır, ancak yeni dövme yaptırmayı düşünmüyorum.[reklam]

KENDİ EGOM İÇİN ÇOCUK DOĞURMAM

- Podyumdan çok sayıda arkadaşınız annelik duygusunu tattı. Sizin böyle bir özleminiz var mı?

Samimi olarak cevap vermek gerekirse sadece kendi ihtiyacımı karşılamak, kişisel egomu tatmin etmek için ya da birileri anne oluyor diye çocuk sahibi olmak istemiyorum.

Onun sorumluluk duygusu bende çok başka bir mertebede. Şu an böyle bir fikrim yok.

 

AİKİDO YAPARIM SOPA SALLARIM

- TRT’de yayınlanacak 'Gönül Hırsızı' dizisinde Hülya karakterini oynuyorum. Çok mantıklı bir kız, sevgilisi Tarık'la liseden beri beraberler.

- Rolüme yogayla hazırlanıyorum. Ama ‘Yoga yapıyorum’ demek yanlış olur. Yalnızca ilgileniyorum.

- Yoganın yanında Tai-Chi ve aikido da yapıyorum. Sopa ve mınçıkalar çeviriyorum.

 

 

ÜNLÜLERİN TRAFİĞİ ATLATMA YOLLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin