Tuğkan'dan kadınlara 8 Mart sürprizi!

Müzik dünyasının son dönemdeki parlayan isimlerinden Tuğkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konseri için dinleyicilerine müjdeli bir haber verdi. IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek konseri, bin kadın ücretsiz izleyecek.

Berfin Sengil
04 Mart 2024 - 10:28
Magazin

“Kusura Bakma” ile başladığı müzik yolculuğunda yakaladığı iddialı çıkışı yeni eserleriyle sürdüren ve melankoli yüklü aşk şarkılarıyla müzikseverlere seslenen Tuğkan, dinleyicilerine müjdeli bir haber verdi. Genç sanatçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde IF Performance Hall Beşiktaş’ta vereceği konseri tam bin kadının ücretsiz izleyebileceğini duyurdu.

Bin Kişi Ücretsiz Dinleyecek

tugkaninfo@gmail.com adresine adını ve soyadını mail atan ilk bin kadın, Tuğkan’ın IF Performance Hall Beşiktaş’taki konserine bilet ücreti ödemeden giriş yapabilecek. Bin kişilik kontenjanın dışında kalan dinleyiciler ise Bubilet ve Biletix üzerinden konser biletlerini temin edebilecek.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Dinleyici sayısını giderek genişleten ve sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesi bulunan Tuğkan, Instagram sayfasında bir video yayınlayarak konserin duyurusunu şu sözlerle yaptı:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde IF Beşiktaş’ta sahnede olacağım. Bu konseri diğerlerinden ayıran bir durum var. tugkaninfo@gmail.com adresine isim ve soy ismini yazan ilk 1000 kadın seyircime konseri ücretsiz vermek istiyorum. IF Beşiktaş da bizi çok destekledi bu konuda, onlara da teşekkür ederim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin