Türk sinemasının zarif yıldızından hayata dair özel notlar!

Türk sinemasının zarif yıldızı Filiz Akın, hayata dair özel notlarını paylaştı...

resim yok
04 Mart 2014 - 09:54
Magazin

'Kitabımın annelere hediye edilmesi güzel'

'Lezzete Merhaba' isimli yemek kitabıyla adından söz ettiren Filiz Akın: Kitabımın annelere hediye edilmesine seviniyorum

Türk sinemasının zarif yıldızı Filiz Akın, hayata dair özel notlarını paylaştı:


* Bütün sevdiğim tarifleri 'Lezzete Merhaba' adlı bir yemek kitabı hazırlayarak paylaştım. İçinde diyet tariflere, sağlıklı yemekler ve hem ekonomik lezzetlere, hem de dünya mutfaklarından örneklere yer vererek ilginç olmasına çalıştım.

Beni en çok mutlu eden; kitabın eşlere, en çok da annelere hediye ediliyor olması.

 

HAFTA ARASI SOMON YERİM

* Topaz, Papermoon, Ulus 29; yemek ve mekan olarak çok güzel adresler... Lacivert'te Hüseyin Usta'nın yemeklerini çok severim.

* Hafta sonları Set Balık'a, kebap için Nezih Kebap'a gidiyoruz.

 

Hafta arası öğlenleri Lucca'da çoğunlukla tappas'larla birlikte somon yiyorum. Vedat Başaran'ın yeni yeri Surplus'ı merak ediyorum.

* En son İspanya'nın Guggenheim galerisi ve sergiledikleri eserlerden, ayrıca geçen ay Viyana Kraliyet Sarayı Müzesi'nde gördüğüm klasik ve modern eserlerden çok etkilendim.[reklam]

URFA'YI MERAK EDİYORUM

* Oğuz Atay'ı çok severim; 'Tutunamayanlar' romanındaki alaycı tarzıyla, edebiyatta hem çok protest, hem çok farklı bir yerde olduğu için...

* Seyahat etmeyi çok seviyorum. Şehir olarak Urfa ve Mardin'i, gastronomik olarak Antakya ve Gaziantep'i merak ediyorum.

* Sadri Alışık Tiyatrosu'nun Zorlu Center'da sahnelenen 'Kafkas Tebeşir Dairesi' oyununu merak ediyorum.

 

Zaten Songül Öden'in oyunculuğuna bayılıyorum. İlk fırsatta onu göreceğim; bunu çok istiyorum.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN KANSERİ NASIL YENDİKLERİNİ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin