Türk ve Kore dizilerine veto geldi!

Kazakistan Kültür ve İletişim Bakanı, düzenlediği basın toplantısında 2014 yılından itibaren Kazakistan’da Türk ve Kore dizilerinin gösterilmeyeceğini söyledi.

resim yok
11 Kasım 2013 - 12:33
Magazin

Kazakistan Kültür ve İletişim Bakanı, düzenlediği basın toplantısında 2014 yılından itibaren Kazakistan’da Türk ve Kore dizilerinin gösterilmeyeceğini söyledi.

 

Türk ve Kore dizilerine veto!

 

Vetonun arkasında yatan nedenler neler?

 

İşte detaylar:

 

HAFTALIK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDA...

Kazakistan'ın başkenti Astana'da İletişim Merkezi tarafından KazMedya Merkezi’nde düzenlenen haftalık bilgilendirme toplantısına konuk olan Kazakistan Kültür ve İletişim Bakanı Muhtar Kul-Muhammed, aldıkları karar ile 2014 yılından itibaren devlet kanalarında Türk ve Kore dizilerinin gösterilmeyeceğini kaydetti.

 

NEDENİ

Devlet bütçesinden yabancı dizilere büyük paraların harcandığını kaydeden Kul-Muhammed, bunun yerine yerli yapımlara destek çıkacaklarını söyledi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ YILDAN BAŞLAYARAK

Alınan karar gereği önümüzdeki yıldan başlayarak Türk ve Kore dizilerinin satın alınmayacağını vurgulayan bakan, bu dizlere ayrılan bütçe ile tarihi ve kültürel film ve dizilerin çekileceğini ifade etti.[reklam]

YİRMİDEN FAZLA...

Kazakistan'da yayın yapan en büyük devlet kanlarından olan ve bünyesinde on kanalı barındıran Kazakistan ve Habar kanallarında yirmiden fazla Türk ve Kore yapımı diziler gösteriliyordu.

 

ORTALAMA FİYATLARI

Dizilerin ortalama fiyatları ise 1500 -4500 dolar arasında değişiyor.

 

 

KAVAK YELLERİ İÇİN İLGİNÇ İDDİA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin