Türkiye'nin ilk kadın kanalı Woman TV'ye flash bir transfer yaşandı!

Kadın kanalı olan Woman Tv'nin yeni programını artık başarılı bir isim sunacak.

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 12:07
Magazin

Hızlı bir hazırlık aşamasının ardından merakla beklenen kadın kanalı Woman TV, Aralık ayında yayın hayatına başlamıştı.

CNN Turk eski Haber Koordinatörü Ali Güven'in kanalın Genel Müdürlüğünü, Ahu Özyurt'un da Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği Woman TV, özellikle kadınlarla ilgili hukuki ve adli konulara dikkat çekerek, tarafsız, siyaset üstü ve bilgilendirici yayın yapıyor.

19-01/21/efgerg.jpg

Ahu Özyurt'un “Evde oturan ya da akşam televizyonunu açan kadınlar artık seçeneksiz değil. Türkiye’de yaşayan kadınlar çok daha iyisini hak ediyor. ABD ve Avrupa’daki örneklerimizi aratmayacak kalitede işler yapmayı hayal ediyoruz, sınırlarımızın dışında da izlenmek istiyoruz” diyerek açıkladığı Woman TV'ye yeni bir transfer yapıldı.

Duygu Özel Tapan, Ebru Güngör, Nefise Seda Yanık, Ebru Güngör ve İnci Yazgan gibi genç ekran yüzlerinin yer aldığı kanala "Türkiye’de Sağlık, Sağlık Hattı, İyilik Sağlık" gibi programları sunan Burcu Sarıca da dahil oldu.

19-01/21/womanrr.png

Sarıca, Woman TV'de yayınlanacak 'Sağlık Olsun' programında, Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ ile beraber her cumartesi saat 10.00'da canlı olarak göz sağlığından, kalp hastalıklarına, yüz estetiğinden, saç ekimine, kadın-doğum'a kadar her türlü konuyu ele alacak.

Ayrıca sunucu Burcu Sarıca, kadın erkek herkesi bu programı izlemeye davet ettiklerini söyleyerek, "Sağlık olsun'da sadece sağlık konularını değil, güzelliği ve tıptaki yeni buluşlara dair her şeyi konuşacağız. Kadınları da ayrıca sürprizler bekliyor” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin