resim yok
09 Eylül 2014 - 09:56
Magazin

Kadim Dostum'un nefes kesen güzeli!

Yeni dönemin yıldız adayı Damla Aslanalp...

As­la­nalp'e çok gü­ve­nen Kır­mı­zı­gül, Tür­ki­ye'nin ye­ni Hür­rem'ini bul­du­ğu­na ina­nı­yor.


Kadim Dostum’da oynayan Damla Aslanalp kimdir? Damla Aslanalp fotoğrafları..

 

YENİ HÜRREM!

Mardin'de geçen bir hikayenin anlatıldığı dizinin kadın oyuncusu Damla Aslanalp'i ilk bölümde izleyenler genç oyuncunun Meryem Uzerli'ye benzediğini belirterek sosyal medyada Türkiye'nin yeni Hürrem Sultan'ı yorumunu yaptılar.

Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini ve yapımcılığını üstlendiği 'Kadim Dostum' seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatıyor. İki haftadır ekranda olan Kadim Dostum'a bir güzel damga vurdu.

Birbirleriyle çekişmede olan iki ailenin komik kavgaları ve eğlenceli durumları dizinin konusunu oluştururken seyirciye çok özel dakikalar yaşatıyor.

 

 

SEVİLEN KOMEDİ

Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan Kadim Dostum'un, yapımcılığını Boyut Film, Mahsun Kırmızıgül üstleniyor. Zamanın durduğu şehir Mardin'den sıcak bir aile hikayesi geliyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta’nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim’in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor.[reklam]

Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da bizi bolca güldürüyorlar.

 

İZLEYİCİLERDEN YORUMLAR

Kadim Dostum için izleyici yorumları:

emre sümer ?@MrsmrEmre  7 Eyl
#KadimDostum @Mhsnkrmzgl gerçek Mardin i şimdi izleyebilirsiniz. Sonsuz teşekkürler.

Kubra ?@mentaldelusion_  1 Eyl
Mahsun Kirmizigul mu yapmis bu #kadimdostum u? Buldum dizimi! Doguda sadece teror,agalik ve tore yok…sicaciklsrrr bayildim sursun dizi hep

 



Seyhan Kesim ?@seysey74  1 Eyl
Benim gibi İkinci Bahar dizisini çok özleyenler Alın size Aynı lezzetde bir dizi #KadimDostum fox tv

Hanna Gottenberg – Damla Aslanalp

Yıllar sonra gerçek babasının bir Türk olduğunu öğrenen genç ve güzel bir Alman kızıdır. Ülkesindeki en başarılı ve yetenekli ahçılardan biridir. Türk mahallesinde büyüdüğü için Türkçe bilmektedir. En yakın arkadaşı, kardeş gibi gördüğü aslen İzmir'li olan Deniz Türkmen'dir. Yıllar sonra varlığını öğrendiği babasının köklerini daha iyi tanımak için gözünü karartıp Mardin'e gizli bir kimlikle gelir. Hikayemizin iki esas kızının birincisidir.
 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY VE BELÇİM BİLGİN İKİLİSİ REKABETE HAZIR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin