resim yok
17 Ağustos 2010 - 00:00

Gülben Ergen'in Twitter'daki "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi, tüm korkularımı annem daha da coşturdu" sözleri tartışma yarattı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 19 yaşındaki oğlu Mehmet Emre Gül, Gülben Ergen'e "Nedir o endişe ve korkular?" diye sordu. Tartışmaya ünlü yazar Nazlı Ilıcak da dahil oldu. Her şey, Gülben Ergen'in Twitter'ına "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi, tüm korkularımı annem daha da coşturdu" diye yazmasıyla başladı. Ünlü yıldızın bu mesajına çok geçmeden Gül'den yanıt geldi. Gül, Gülben Ergen'e "Nedir o endişe ve korkular?" diye sordu, ancak ünlü şarkıcı yanıt vermedi. Ardından Twitter'da Notredamedesion lakabını kullanan Nazlı Ilıcak da "Bravo. Doğru soruyu sordun. Kimse karnından konuşmasın. Açık ve net olalım" diye yazarak, Gülben Ergen'den yanıt istedi. Gülben Ergen, yazılanlara tepkisiz kalırken, gazetecilerin kendisini arayıp olayın doğruluğunu öğrenmek istemesi üzerine Twitter'ına Emre Gül ile ilgili, "Emre Gül'le bir tanışıklığım yok. Twitter'da olduğunu da yeni ögrendim. Endişelerime kulak verirmiş sağolsun" diye yazdı. NAZLI ILICAK DESTEĞİ Gülben Ergen, konu ile ilgili açıklamaları daha sonra yapacağını söylerken, Bodrum'da tatilde olan Nazlı Ilıcak'sa, "Gülben Ergen, düşüncesinin arkasında durarak korkusu ve endişesi neyse açıklasın. Sanatçıların siyasi görüş bildirmesini doğru buluyorum. Gülben Ergen akıllı bir kadındır. Birçok sanatçının da korkuları var. Ortaya bir laf atıp da geri çekilmemesi gerekiyor. Neden korkuyorsa en kısa zamanda izah etsin. Belki düşüncesinde haklıdır. Bunu bilemeyiz. Emre Gül gibi gencecik bir çocuğun bu konuya bu kadar duyarlı yaklaşması ise beni çok mutlu etti" açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin