Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncularından diziye veda paylaşımları!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 45. bölümüyle final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, izleyenlerden tam not aldı. Dizinin oyuncuları, final bölümünü keyifli bir yemekte hep birlikte izlerken, sosyal medyada da veda paylaşımları yaptılar.

Merve Mutlu
12 Aralık 2018 - 14:13
Magazin

Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen'in rol aldığı, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, geçtiğimiz akşam yayınlanan 45. bölümüyle final yaptı.

İkinci sezonunu yapan dizide, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Osman SonantTansu Biçer, Ushan Çakır, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu gibi başarılı oyuncular da yer almış dizi Google aramalarında 2018 yılında en çok aranan 3 diziden biri olmayı başarmıştı. 

18-12/12/ufak-tefek-cinayetler.Jpeg

İzleyenlere keyifli anlar yaşatan ve muhteşem bir finalle ekranlara veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final bölümü olan 45. bölümü bütün ekip birlikte izledi. Dizinin oyuncuları bu anları sosyal medya hesaplarında anlık olarak paylaşırken, gönderi olarak da diziye veda notları paylaştılar.

İşte o paylaşımlar...

Ufak Tefek Cinayetler'in Pelo'su (Pelin) Bade İşçil,

18-12/12/bade-iscil.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve Aksak'ı Aslıhan Gürbüz,

18-12/12/aslihan-gurbuz.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan Aksak'ı Mert Fırat,

18-12/12/mert-firat.jpg

18-12/12/mert-firat-2.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'in Mehmet'i Yıldıray Şahinler

18-12/12/yildiray-sahinler.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya Toksöz'ü Gökçe Bahadır,

18-12/12/gokce-bahadir.png

Ufak Tefek Cinayetler'in Taytay'ı (Taylan) Ferit Aktuğ

18-12/12/ferit-aktug.png

Ufak Tefek Cinayetler'in Şebnem Aksak'ı Şükran Ovalı

18-12/12/kran-ovali.png

Ufak Tefek Cinayetler'in Pilatesçi Burcu'su Duygu Sarışın da dizideki ezeli rakibi ve katili olduğu Arzu'yu canlandıran Tülin Özer ile sevgi dolu bir fotoğraf paylaştı. 

18-12/12/duygu-sarisin.png

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekibi işte böyle veda etti...

18-12/12/utc-final.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin