Ugly Betty geri mi dönüyor?

Ugly Betty'nin yıldız ismi America Ferrera, Betty'i geri döndürmek için oldukça istekli görünüyor!

Volkan Küçükel
24 Eylül 2016 - 15:30
Magazin

Siz de Ugly Betty'nin ekranlara geri dönmesini ister miydiniz?

Çünkü dizinin yıldız ismi America Ferrera, Betty'i geri döndürmek için oldukça istekli görünüyor!

UGLY BETTY GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Geçtiğimiz gün, rol aldığı Superstore dizisinin ikinci sezon tanıtımı için Bravo'nun Watch What Happens Live programına konuk olan oyuncu izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Gelen bir soru ise Ugly Betty'in Netflix ya da Hulu'da kadronun yeniden bir araya geldiği bir filmle tekrar karşımıza çıkma şansının olup olmayacağı yönünde idi.

Ferrera bu soru üzerine şu cevabı verdi:

''Bunun gerçekleşebilmesi yönünde görüşmeler gerçekleştiriliyor. Dizinin ekran macerasının sonlanmasının üzerinden 6 yıl, pilot bölümün izleyicilerle buluşmasının ardından ise tam 10 yıl geride kaldı.

16-09/24/ugly-betty.jpg

ATX Televizyon Festivali'nde diğer oyuncularla bir araya geldiğimizde bu konunun gündeme gelmesi için Hulu'yu çılgına çevireceğini düşündüğüm #HuluBringBackUglyBetty hashtag'ini bir nevi biz başlattık. Ancak kimin ne kadar umurunda, bilemiyorum."

DÖRT SEZONLUK MACERA

Ferrera'yı büyük bir moda dergisinin alışılmışın dışında bir asistanı olarak izlediğimiz ve 2006-2010 seneleri arasında dört yıl boyunca ABC ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi için iptal kararının alınması nedeniyle yazarlar planladıklarından çok daha erken biçimde olayları sonlandırmaya çalışmıştı. Kısacası yazarların daha anlatacak çok şeyi olmalı!

Program sunucusu Andy Cohen'in Ferrera'ya kullanmış olduğu 'görüşmeler' tabirini açmasını istediğinde, oyuncu bu konuda sır verip ser vermemeyi tercih ederken görüşmelere devam ettiklerini söylemekle yetindi ve son olarak "Daha çok hayranımızın bu konuyla ilgili gürültü yapması, sesini duyurması gerekiyor. Bu nedenle istemeye devam edin!" ifadelerini kullandı.

Ugly Betty ile seneler sonra yeniden buluşmak ister miydiniz? Televizyon filmi ya da kısa bir sezon... Dönüşünün hangi şekilde olmasını isterdiniz?

'Ugly Betty' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin