Uğur Aslan'dan Kuruçeşme Açıkhava'da bir ilk!

Kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle hayranlarının gönlünü fetheden başarılı sanatçı Uğur Aslan, farklı bir çalışmayla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Pınar Alçiçek
06 Haziran 2023 - 16:24
Magazin

Kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle hayranlarının gönlünü fetheden başarılı sanatçı Uğur Aslan, farklı bir çalışmayla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan konserde Aslan, bir ilke imza atacak.

23-06/06/meop0108.JPG

“Bir Arabesk Müzikali-Afara” ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı, bu kez senfonik bir konsere imzasını atacak. 40 kişiden oluşan “Afara Senfoni Orkestrası” ile sahne alacak olan ünlü sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Arabesk müziğin duygusal ve içten yanını senfoni düzenlemeler eşliğinde dinleyicilere aktaracak olan Aslan, hayranlarını yine sarıp sarmalayacak. En sevilen arabesk şarkılarla kendi hayat hikâyesini harmanladığı müzikalinde Boğaz’ın kıyısından 70’lere doğru adeta zamanda bir yolculuğa çıkaracak.

23-06/06/meop0365.JPG
“Afara Senfoni Orkestrası İle Bir Arabesk Müzikali Afara” 14 Haziran’da Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin