UKTV Gold'un yeni dizileri: 'Henry IX, Marley's Ghosts, Bull'

Henry IX, Marley's Ghosts ve Bull... Bu yeni dizilerle ilgili kısa ön bilgilerimize bakalım:

resim yok
28 Mayıs 2015 - 15:43
Magazin

UKTV Gold yeni dizi projelerini duyurdu!
.
Kanal, üç yeni orijinal senaryolu komedi dizisinin siparişlerini verdi. Dizilerin isimleri ise Henry IX, Marley's Ghosts ve Bull olarak duyuruldu.
 

DİZİLERİ TANIYALIM

Diziler.com ekibi olarak hazırladığımız bu yeni dizilerle ilgili kısa ön bilgilerimize bakalım:
 

HENRY IX

Yarım saat süreli bölümlerden oluşan üç bölümlük mini-dizi olarak lanse edilen Henry IX'nin hikayesi istemediği bir hayatta kendisini kapana kısılmış olarak bulan İngiltere kralı Henry IX'in kurgusal sarayı ve çevresinde gelişecek.
.
Dizinin arkasındaki yaratıcı ekip Porridge, The Likely Lads ve Auf Wiedersehen, Pet gibi televizyon dizilerinde görev almış isimlerden oluşuyor.
.
Henry IX'ın ortak yapımcıları Retort (FremantleMedia UK'e bağlı kuruluş) ve Serious Comedy. Jon Rolph ve Tarquin Gotch ikilisi ise uygulayıcı yapımcı olarak kadroda bulunan isimler.
 

MARLEY'S GHOSTS

Marley's Ghosts da yarım saat süreli üç bölümden oluşan bir yapım. Dizinin hikayesi, ölülerle konuşabilme gibi nadir görülebilecek yeteneğe sahip bir kadının etrafında şekilleniyor. Ancak bu listeye kocası ve sevgilisi de eklenince işler oldukça garip bir hal alacaktır.
.
Daniel Peacock'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yapımcılığını John Stanley Productions (bir All3Media Group kuruluşu) üstleniyor. Layla Smith ise dizinin uygulayıcı yapımcısı.
 

BULL

Bull, personelini kovması nedeniyle pişmanlık duyabilecek antika dükkanı çalıştıran bir adamın hikayesini bizlere sunacak.
.
Dizi, ilk kez sitcom (durum komedisi) işine girişen senaryo yazarları Gareth Gwynn ve John-Luke Roberts ikilisinin kaleminden çıkacak. John Stanley Productions'ın yapımcısı olduğu dizinin uygulayıcı yapımcısı ise bu dizide de Layla Smith.
 

KANALDAN AÇIKLAMALAR

Ödüllü medya kuruluşu UKTV'den konuyla ilgili açıklamalara bakalım:
.
Richard Watsham: ''Gold için verilen bu üç yeni sipariş değişik hikayeleri ve komik tarzlarıyla fantastik çeşitlilikler sunuyor. ''
.
Gold Genel Müdürü Steve North: ''Siparişi verilen yeni dizilerimizin varolan en iyi yazar ve yapımcılar tarafından hazırlanıyor oluşu UKTV'nin bu pazardaki büyümesinin gitgide arttığının bir kanıtı.''
 

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrolarıyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmayan her üç dizinin 2015 sonları ya da 2016 başlarında izleyicilerle buluşması planlanıyor.
.
'GRACE AND FRANKIE'YE 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin