Ulan İstanbul'un dikkat çeken karakterleri!

Kanal D'nin iddialı dizisi yakında başlıyor..

resim yok
02 Haziran 2014 - 15:22
Magazin

Kanal D'nin iddialı dizisi yakında başlıyor..

 

İşte dizideki oyuncular ve rolleri...


Ulan İstanbul dizisinde kim kimdir?

Kanal D'nin yaz sezonundaki iddialı dizisi Ulan İstanbul çok yakında başlıyor. İşte Şebnem Bozoklu ve Uğur Polat'ın başrollerinde olduğu dizideki karakterler ve oyuncular..

 

YAREN – ŞEBNEM BOZOKLU

Baba zulmüne dayanamadı ve Mersin'den kaçıp İstanbul'a geldi. 'Ulan İstanbul' dediğinde, ünlü bir türkücü olacağını hayal ediyordu. Bayhanlı ilk Popstar'ın elemelerine katıldı, ama elendi. 4.sınıf tatil beldesi türkü evlerinde Popstar Yaren olarak calıştı. Kandemir'in teklifiyle ekibe girdi.   Dolandırıcık tezgahlarında cesareti ve yeteneğiyle büyük işler başarır. Doğal komiktir, kendi kendine şarkılar besteler. Arada kafası atar, tersi pis, yüreği tertemizdir.

 

KANDEMİR MERTCAN – UĞUR POLAT

Ulan İstanbul çetesinin lideri, abisi, babası. Şu an ikinci hayatını yaşar. Birinci hayatında okul aşkı Sanem'le evlendi. Her şey yolunda giderken bir gece hırsızlıktan tutuklandı. Sanem'i ve kızı Elif'i bir daha hiç göremedi. İkinci hayatında kendisinden çalınan ne varsa geri almaya karar verdi. Vicdanı pusulasıdır. Suçluluğunun 'fıtratında' adalet vardır. Ekibiyle birlikte son bir iş yapmak için İstanbul'a Kandemir Nevizade olarak döner. En büyük amacı son işten sonra kızının karşısına çıkmaktır.

 

DERYA – SEVTAP ÖZALTUN

Bodrumlu. Tekneci Ali Rıza Kaptan'ın kızı. İstanbul'a oyunculuk okumaya gelir ama konservatuarı bitirse de işler yolunda gitmez. Babası işlemediği bir suçtan cezaevine düşer ve Derya babasını kurtarmak için 1 milyon TL bulmak zorundadır. Umutlarının tükendiği anda Kandemir ve ekibiyle tanışır ve onlara katılır. Tuttuğunu koparan, haksızlığa gelemeyen, akıll ve güzel bir kızdır.

 

KARLOS – ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Anne babayı hiç görmedi. Yetimhaneden kan kardeşi Ferdi'yle birlikte İstanbul'a kaçtı. Kandemir onun da hayatını değiştirdi. Ferdi gibi o da dolandırıcılık aleminin çakallıklarını kısa zamanda öğrendi.[reklam]

Hatta biraz fazla öğrendiğinden lakabı Çakal Karlos'tur. Herkes ona Karlos der, adını bazen kendisi bile unutur.  Aşık olma fikrine, efkarın kendisine aşıktır.  Arabesk müzik sevdalısıdır. Selami Şahin hayranıdır. En büyük tutkusu atlardır. En büyük hayali, bir at çiftliği kurmaktır.

 

FERDİ -  KAAN YILDIRIM

Annesini babasını hiç görmedi. 3 aylıkken bırakıldığı yetiştirme yurdunda 12 yaşına kadar kaldı ve kader arkadaşı Karlos’la yurttan kaçıp İstanbul'a geldi. Kimseleri yoktu. Sokakta yattılar, sur dibinde kaldılar.  İkisini de sahip cıkan Kandemir; Ferdi ve Karlos'u yanına aldı. Onları hem eğitti hem hayat öğretti.  Ferdi, Kandemir'in sağ kolu. Pratik zekası ve cesaretiyle çetenin vazgeçilmezi. Gözünü kararttığında herşeyi yapabilir. Üniversite okumamış ama genel kültür, hayat bilgisi yerinde.

 

BAHADIR – CANER ÖZYURTLU

Ulan İstanbul çetesinin Hacker'ı. Bir bilgisayar dehasıdır. Kıramayacağı az şifre, kullanamadığı az program vardır. Efsane bir okul hayatı olmuş, girdiği bütün sınavları kazanmıştır. Üniversiteye geldiğinde ailesi dağılmış, Bahadır panik atak hastası olmuştur. Girdiği şirketlerde beyaz yakalı ortamından haz etmemiş, internetten tanıştığı Kandemir ile tanışıp dehasını dolandırıcılık üzerine kullanmaya karar vermiştir.
 

 

'ULAN İSTANBUL'UN İLK GÖRÜNTÜLERİ REKOR KIRDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin