Umre'ye giden ünlüler arasında kimler var?

Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk'ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için Kutsal Topraklar'a gitti.

resim yok
23 Aralık 2013 - 11:46
Magazin

Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk'ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için Kutsal Topraklar'a gitti.

 

Umre öncesinde tesettüre giren Burcu Güneş, "Allah haccı da nasip etsin" dedi.

Ünlü isimlerden Gülben Ergen, Burcu Güneş, İntizar ve türkücü Bedia Akartürk ile kızı Nihan Seller Akartürk ve "Medyum Memiş" olarak bilinen Mehmet Memiş, Kutsal Topraklar'a gitmek için öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na geldi.

 

Bilet işlemlerini yaptıran ünlü isimler, tek tek pasaport kontrolünden geçerek, uçağa gitti.

 

"ALLAH HACCI DA NASİP ETSİN"

İslam dininin özel ve anlamlı bir din olduğunu iki üç yıldır derinlikli bir şekilde araştırdığını söyleyen Sanatçı Burcu Güneş, "Allah haccı da nasip etsin. Çok güzel bir duygu" dedi.

 

Tesettüre girdiği görülen Güneş, "Allah nasip ederse bugün Mekke'de olacağız. Oradaki ibadetler bir hafta kadar sürecek. Allah Hac'cı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor.

 

Bundan sonra da artık bunun da vakti geldi herhalde, bir davet geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok üst üste buna benzer hisler yaşamaya başladım.

 

Çocukluğumdan beri dine çok merakım vardı. Allah konusu geçtiği zaman dikkatle dinlerdim, anlamaya çalışırdım. İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler. Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum.[reklam]

Özümüzün ruh olduğunu çok iyi kavramış durumdayım. Bu beden gelip geçici, ruhsal anlamdaki, manevi anlamdaki boyutta da çalışmalarıma devam ediyorum. Bunun için de bu günkü en anlamlı ilk ziyaretimi yapacağım İnşallah şeklinde konuştu.

 

"ALLAH BÜTÜN GENÇLERİMİZE GENÇKEN GİTMEYİ NASİP ETSİN"

Umre vazifesinin, bütün insanlığın gitmesi ve yaşaması gereken bir hal olduğunu söyleyen Sanatçı İntizar ise "Geçen sene hac yapmıştım. İlk gördüğümde, oraya ilk gittiğimde 'Rabbim her sene bana buraya gelmeyi nasip et ve hakikatiyle bunu değerlendirmeyi ve yaşamayı nasip et' diye dua etmiştim. Çok şükür bu sene de gitmek nasip oldu. Allah bütün gençlerimize gençken gitmeyi nasip etsin. Oradaki muazzam, mükemmel birlikteliğin tek bir şuur halinde cem etmesine bizi de dahil etsin." ifadelerini kullandı

 

"SİZİN İÇİN DE DUA EDECEĞİM"

Kutsal topraklara gitmek için kızı Nihan Seller ile birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Bedia Akartürk, "Sizin için de dua edeceğim." dedi.

 

GÜLBEN ERGEN KONUŞMADI

Şarkıcı Gülben Ergen ise sorularını cevapsız bıraktığı basın mensuplarına teşekkür edip tokalaştı.

 

 

ÜNLÜLERİN HAYIRLI ALIŞVERİŞİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin