Umut Evirgen'in yeni aşkı Bige Önal! Baş başa...

Birçok ünlü isimle aşk geçmişi olan Umut Evirgen'in, Aras Bulut İynemli'nin eski sevgilisi Bige Önal'la beraber olduğu iddia edildi. Peki Umut Evirgen ve Bige Önal sevgili mi? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal neden ayrıldı? Umut Evirgen kimdir? Bige Önal kimdir?

Pınar Alçiçek
27 Nisan 2023 - 14:58
Magazin

Geçtiğimiz aylarda Aras Bulut İynemli ile 6 yıllık ilişkilerini sonlandıran Bige Önal, teselliyi Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Umut Evirgen'in kollarında mı arıyor? İşte detaylar...

23-04/27/1682507489_208_bige-onal039in-yarali-kalbini-umut-evirgen-mi-tamir-ediyor-1682597562.jpg

Popüler magazin programının iddiasına göre Aras Bulut İynemli'nin eski sevgilisi Bige Önal, taze aşk acısını çabuk atlattı... Bayramda sahneye çıkan Sıla'nın konuklarının arasındaki iki ünlü isim dikkatlerden kaçmadı! Daha önce adının Serenay Sarıkaya, Tuba Büyüküstün, Alina Boz, Farah Zeynep Abdullah, Melisa Şenolsun'la anıldığı Umut Evirgen ve Bige Önal, bayramını Sıla'nın konserinde baş başa vakit geçirerek değerlendirdi. 

İLGİLİ İÇERİK

23-04/27/adfbg.jpg

İkilinin bu hareketi ise sosyal medyaya "Umut Evirgen ve Bige Önal aşk yaşıyor!" şeklinde yansıdı. Dikkat çeken o ikiliden beklenen cevap henüz gelmedi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin