resim yok
13 Mart 2012 - 00:00

 

“Ben sana teşekkür ederim, beni sen öptün / Ben uyurken benim alnımdan beni sen öptün / Serinlik vurdun korulara, canlandı serçelerim / Sen mavi bir tilkiydin, binmiştin mavi ata / Ben belki dün ölmüştüm, belki de geçen hafta / Sen bana çok güzeldin senin ayakların da...”
Ülkü Tamer’in ‘Ben Sana Teşekkür Ederim’ şiiri. Nermin’e, Behçet’ in nişanlandıkları gün okuduğu şiirdi. Behçet ölmeden bir daha okudu bu şiiri. Gecenin unutulmaz  karelerinden biriydi dizide. Şimdi Ülkü Tamer’in şiir kitapları kitapçılardan sorulmaya başlanır. Özellikle bu kitap. Adam Yayınları’ndan çıkmıştır belirteyim.
 
 
BEHZAT Ç.’DE ÖZEL YETKİLİ SAVCI GÖNDERMESİ
 
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde her hafta bir ‘gönderme’ mevcut.  Bu hafta özel yetkili savcılarla ilgili bölüm dikkat çekti. Şule ile Savaş ortak  ev tutmaya karar verdi. Emlakçıyla bir evi geziyorlardı. Aralarında şöyle bir diyalog geçti:
Emlakçı: Siz beraber mi  ev tutacaksınız? Evli misiniz?
Savaş: Hayır
Emlakçı: Ev sahibi bekara  ev vermiyor.
Savaş: Benim ablam savcı. İstersem kefil olur.
Emlakçı: Özel yetkili mi?
Savaş: Yok, normal neden?
Emlakçı: Özel yetkili olaydı daha iyidi. Onların kolu daha uzun oluyor anladığım kadarıyla.
Savaş: Evi verecek misiniz?
Emlakçı: Savcı işi değiştirir. Bugün ne asker ne polis, arkanda savcı oldu mu sırtın yere gelmez...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin