resim yok
04 Ekim 2012 - 00:00

 

Kanal D’nin, geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen dizilerinden “Umutsuz Ev Kadınları”, 9 Ekim Salı günü yeni bölümüyle yeni sezona başlıyor. Ve dizinin ilk bölümünün çekimlerinin fotoğraflar da ortaya çıktı..
 
Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songül Öden’in paylaştıkları, senaryosunu Meryem Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Eylem Koza’nın yaptığı “Umutsuz Ev Kadınları” 09 Ekim Salı gününden itibaren her Salı saat 22.30’da Kanal D’de ekrana gelecek.
 
Arkadaşlıkları eskilere dayanan, yaşadıkları ayrı serüvenlerin sonunda hüznü, mutluluğu, sevinci hep bir arada yaşayan beş kadının hikayesini anlatan “Umutsuz Ev Kadınları”nın yeni bölümünde birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.
 
İŞTE YENİ SEZONDA CEVAP BEKLEYEN SORULAR!..
 
Kızı için kendi hayatını hiçe sayan Nermin, gerçek aşkı bulup Altay ile mutlu olabilecek mi? Kudret’in ihanetini öğrenen Zeliş, Kudret’in tüm direnişine rağmen boşanabilecek mi? Sinan’dan evlenme teklifi bekleyen Yasemin, Sinan’ın kaza geçirmesi ile yaşadığı şoku atlatabilecek mi? Sinan ve Yasemin tekrar eskisi gibi mutlu olabilecek mi? Ömer’in kızı ile geçmişinden gelen Sibel, Elif ve Ömer’in evliliğini bitirebilecek mi? Elif, kocası ve çocukları için nasıl bir önlem alacak?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin