resim yok
29 Nisan 2012 - 00:00

 

Kavram Eğitim Kurumlarının 18 yıldır geleneksel hale gelen Kavram Olimpiyatları'nda 'yılın dizisi' ödülü, Kanal D'de yayınlanan 'Umutsuz Ev Kadınları'nın oldu
 
Tuba Ünsal, Songül Öden, Kerem Alışık, Ceyda Ateş, Yavuz Bingöl, Sarp Akkaya, Ahu Türkpençe, Selami Şahin, Seyyal Taner, Mine Çayıroğlu, Pınar Aylin, Zeynep Dizdar, Betül Demir, Öykü Gürman, Burak Alkaş ( Pis Yedili Orço), Şemsi İnkaya , Kayhan Yıldızoğlu, Selim Soydan, Ümit Karan’ın katıldığı ödül töreninde ayrıca Türkiye genelinde 46 bin öğrenci arasında uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen başarılı radyo ve tv programları da ödüllendirildi.
 
Posta gazetesinin haberine göre Kanal D “Umutsuz Ev kadınları ” dizisi ekibini yılın dizisi, TV 8 “Bizim Stadyum ” programına yılın en iyi spor programı, Best FM “Gazoz Ağacı Cem Arslan ” yılın en iyi radyo programcısı, Kanal D “D Magazin” yılın en iyi magazin programı, CNN TURK Pınar Esen ile “ Hafta Sonu Keyfi ” yılın en iyi yaşam programı, Habertürk.com’a yılın en iyi haber portalı ödülü Sarp Akkaya yılın en başarılı oyuncusu Keşanlı Ali Destanı’ Yılını En Başarılı tiyatro oyunu ödülü verildi.
 
Törenin açılış konuşmasını 38 yılı aşkın süredir dünya ile yarışacak Türk gençlerine destek olmanın onurunu taşıyan Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş yaptı. Türk eğitim sistemine hizmet vererek gençleri hedeflerine ulaştırma yolunda bir köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Durmuş, bir milletin hayat damarı olan sanat ile milletin geleceği olan gençlik gibi iki önemli değerin birleşiminde meydana gelecek sinerjinin toplumlar için önemli olduğuna değindi. Sanat ve eğitimin toplumla bütünleşme ve toplumsal liderlik işlevini yerine getirme gibi sorumluluklarının bulunduğunu söyleyen Durmuş bu tören vesilesiyle de Tema Vakfı işbirliği ile Bodrum’ hatıra ormanında 15 okul adına ağaç diktiklerini de belirtti. Kavram Olimpiyatları ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
18 yıldır Kavram Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Direktörü Dinçer Karacalar tarafından organize edilen KAVRAM OLİMPİYATLARI’ nda öğrenciler bugüne kadar 200’e yakın sanatçı ile tanışma imkanı buldular ve onlarla hoşça vakit geçirerek eğitim maratonunda büyük bir motivasyon elde ettiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin