resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Merak edilen bu sorunun yanıtı geldi!

 

39 bölümlük yeni anlaşma

 

"Umutsuz Ev Kadınları"nın yapımcısı Med Yapım, Fox TV ile 39 bölümlük yeni anlaşma yaptı.

 

Fox'ta devam


Önümüzdeki sezonda dizi yeniden Fox TV ekranlarında olacak.

 

Kamera arkasında değişiklik


Ayrıca dizide yönetmen değişikliğine de gidildi.

Daha önceleri dizinin Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemdeki yönetmeni Eylem Koza, yeniden dizinin yönetmenlik koltuğuna oturdu.

Böylece Fox TV'ye yönetmen Merve Girgin ile başlayan dizi, eski yönetmenine dönüş yaptı.

Dizinin şu anda 73 ve 74. bölümleri çekiliyor ve dört bölüm sonra tüm ekip tatile çıkıyor.

Dizide bu hafta neler olacak?

FOX’UN iddialı dizisi, Umutsuz Ev Kadınları’nın 18 Mayıs Cumartesi günü 19.45’te yayınlanacak yeni bölümünde yine kahkaha, heyecan içiçe.

Elif Melek’le ilişkilerini düzeltmek için çaba harcarken kızın tehdidiyle karşı karşıya kalır. Öfkesine hakim olamadan attığı bir tokat Elif için korkunç günlerin başlangıcı olacaktır.

Yasemin Sinan’ın kalbini istemeden kırar! Yasemin yeni doğacak bebeğiyle ilgili çok heyecanlıdır, tesadüfen gördüğü bir doğum hazırlık kursu ilgisini çeker ve kursa başlar. Ancak kursta hem onu hem de Sinan’ı zor durumda bırakacak bir sürprizle karşılaşırlar.

Zeliş’e büyük şok! Zeliş sevimli misafiri Eda’nın uyuşturucu satıcısı olduğunu öğrenir ve durumu polise bildirir. Ancak kızla kurduğu yakın ilişki Zeliş için işleri daha da zorlaştıracaktır.

Yayın Günü: 18 Mayıs Cumartesi 73. bölüm / Yayın Saati: 19.45
[reklam]
Umutsuz Ev Kadınları’nın 19 Mayıs Pazar günü 19.30’ta yayınlanacak yeni bölümünde de yine kahkaha, heyecan içiçe olacak.

Elif’in küçük düşmanı işbaşında! Ömer Elif’in Melek’e tokat attığını öğrenince karı kocanın arasında bir kez daha soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ancak Melek’in sinsi planları yeni başlamıştır. Elif kıza şiddet uygulamakla suçlanıp gözaltına alınır.

Nermin Altay’la Emel arasında ilişki olduğuna artık emindir. Emel’e haddini bildirmek isterken korkunç bir tuzağa düşer. Emel bebeğin kendi yeğeninden olduğunu öğrenmiştir, şantaja başlar.

Zeliş Kudret’i aldatıyor mu? Zeliş eve gelen sivil polise yardımcı olurken aniden Eda’nın baskınına uğrar. Gerçeğin ortaya çıkmaması için sevgilisiymiş gibi davranır. Eda Kudret’e durumu ispiyonlar.

Ve sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor! Feyyaz Nazlı’nın gerçek kızı olmadığını öğrenmiştir. Öyleyse gerçek kızı nerededir? Suzan gittikçe köşeye sıkışır.

Yayın Günü: 19 Mayıs Pazar 74. bölüm / Yayın Saati: 19.30

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

'UMUTSUZ EV KADINLARI'NI YAYINDAN KALDIRIN!' BU SÖZLER KİME AİT? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin