resim yok
14 Mayıs 2015 - 10:51
Magazin

İptal olup geri dönmeyi adeta alışkanlık haline getirmesiyle ilginç bir ekran serüvenine sahip Unforgettable, hatırlanacağı üzere ilk olarak birinci sezonunun ardından CBS tarafından iptal edilmiş ancak daha sonradan yapımcı şirket ile kanalın anlaşması sonucu yeni sezon onayını kapmıştı.
 

A&E SAHİP ÇIKMIŞTI

Üçüncü sezon onayını sorunsuz alan dizi, sezonun sonlanmasının ardından bir kez daha yeni sezon onayı biletinin kapamamış ve CBS tarafından ikinci kez iptal haberini almıştı. Ancak, ekran serüvenini sonlandırmaya pek niyetli olmayan (!) diziye bu kez kablolu kanallardan A&E sahip çıkmış ve dördüncü sezon onayını vermişti.
 

OYUNCU KADROSU HABERLERİ

13 bölümden oluşacak yeni sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanan diziyle ilgili oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.
 

BÜRODA YENİ YÜZ

La La Anthony de Unforgettable kadrosunda!
 

KARAKTER DETAYLARI

Deadline'ın haberine göre, gerçek ismi Alani Nicole Anthony olan aktris ve televizyon yıldızı dizide Delina Michaels isimli bir adli tabip olarak karşımıza çıkacak. 
.
Gönül işlerinde şansı pek yaver gitmeyen Delina girişken ve geleceği parlak bir meslek adayı olarak tanımlanıyor. Delina kısa zamanda nitelikli suçlar bürosunun önemli yüzlerinden biri olmaya aday.
 

KALANLAR-AYRILANLAR

Jane Curtin, Tawny Cypress ve Dallas Roberts üçlüsü yeni sezonda düzenli oyuncu kadrosundan ayrılan isimler olmuşlardı. Bu isimlerden Roberts'ı sezon içerisinde konuk oyuncu olarak görmemiz mümkün.
.
A&E ile yapılan görüşmeler sonrasında Poppy Montgomery, Dylan Walsh ve James Hiroyuki Liao gibi isimerle yola devam edileceği duyurulmuştu.
.
ABC'NİN İPTAL-ONAY DUYURULARI LİSTESİ İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin