resim yok
22 Haziran 2012 - 00:00

 

Bodrum ve Çeşme'deki uyanık mekan sahipleri reklam yapmak için Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya; 'Burada yemek yiyin, 100 bin TL verelim' teklifinde bulunuyor
Ünlü isimlerin tatil için tercih ettiği Çeşme'de bazı mekan sahipleri, reklamlarını yapmak için şeytanın aklına gelmeyecek bir yöntem buldu. Uyanık işletmeciler, gözlerini gazetecilerin adım adım takip ettiği Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya dikti. Popüler çift, gittikleri her yerde basının yoğun ilgisiyle karşılaşınca; mekan sahipleri bu ilgiden yararlanmak istedi.
 
'YİYİN, İÇİN, EĞLENİN, KAZANIN'
Bazı işletmeciler jest olsun diye restoranlarında yemek yiyen ikiliden hesap almazken, bazıları ise işi ticarete döktü. Bazı uyanıklar; Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya, "Bizim mekanda yemek yiyin, burada eğlenin. Hem hesabı ödemeyin hem de size 100 bin TL verelim" teklifinde bulundu. Ancak Çeşme'nin yanı sıra Bodrum'daki bazı mekan sahiplerinden de benzer teklifler alan çiftin; böyle bir reklam olayına girmeye ısrarla 'Hayır' dediği söyleniyor.
 
 
FİRMALARIN GÖZ HAPSİNDE
Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun popülaritesi, ünlü firmaların da iştahını kabarttı. Birçok firma, ünlü çifte, teklif üstüne teklif yağdırıyor. Ancak çiçeği burnunda çiftin, yüksek meblağlı teklifleri reddettiği konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin