resim yok
14 Ekim 2010 - 00:00

Bebek'teki evlerini kiraya veren Pınar - Yağmur Atacan çifti, evin garsoniyer olarak kullanıldığını öğrenince kiracılarını apar topar evden çıkardı. Pınar - Yağmur Atacan çiftinin; Bebek'ten taşındıklarından bu yana, semtin en güzel yerindeki evleri ile başı dertten kurtulmuyor. Kızları Su dünyaya geldikten sonra Bebek'teki evlerini küçük bularak Acarkent'e yerleşen Pınar - Yağmur Atacan çiftinin, yeni kiracıları ile başları dertte. Bebek'ten taşınır taşınmaz evlerini kiraya veren çift, ilk kiracıları ile sorun yaşamaya başlayınca evin boşaltılmasını istemiş ve evi tekrar kiralığa çıkarmışlardı. Yaklaşık 1 sene önce evi tekrar kiraya veren Atacanlar, bu sefer de yeni kiracılarını evden çıkarmak zorunda kaldılar. Bebek'te uzun seneler oturan çift, çevre sakinleri tarafından çok yakından tanınıyordu. Evin garsoniyer olarak kullanıldığını iddia eden Bebek sakinleri, Yağmur Atacan'ı uyardı. Çift, bunun üzerine kiranın aksamadan yatmasını umursamadan kiracıların derhal evi boşaltmasını istedi. Şimdi yeniden bir emlak firması ile anlaşıp yeni kiracı arayışına giren Atacanlar, artık ince eleyip sık dokuyor. Çiftin kurallarıysa çok basit; bundan böyle Atacanlar'ın evinde ya evli çiftler oturabilecek ya da ev ofis olarak kiralanabilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin