Ünlü çiftin aşkı belgelendi!

Beraber oldukları iddialarını reddeden oyuncular Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir birlikte görüntülendi. Böylelikle çiftin aşkları da belgelenmiş oldu. İşte Bestemsu Özdemir ile Burak Deniz'in o görüntüleri...

Berfin Sengil
15 Ocak 2024 - 17:40
Magazin

Ünlü oyuncular Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir'in aşk yaşadığı iddiası uzun süredir konuşuluyordu. Ancak çift bu durumu yalanlanmıştı. Bambaşka Biri dizisinin final yapmasının ardından Burak Deniz, Sapanca'daki tatilinde Bestemsu Özdemir ile görüntülendi.

'Görüntülersiniz ve Bu Sorular Son Bulur'

Bestemsu Özdemir, "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum, el ele beni biriyle gördüğünüzde o benim ilişkimdir. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek aşk iddialarını yalanlamıştı.

Takvim'de yer alan habere göre, hafta sonu tatili için Sapanca'daki termalleri tercih eden Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir çiftinin görüntüleri bomba etkisi yarattı. Hayranları tarafından görüntülenen çiftin aşkı, böylelikle belgelenmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin