Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 12:17
Magazin

Oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti. Çiftin yakın zamanda bebek bekledikleri haberi de gelirken, bebeğin cinsiyeti de açıklandı.

Kız Bebek Bekliyorlar

Yıldız Çağrı Atiksoy sosyal medya hesabından eşi ve köpeğiyle bir kare paylaşarak şu notu yazdı:

"Kız bebeğimiz geliyor. Allah'ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum. Rabbim... Temennileriniz. Dualarınız bizimle olsun." 

Atik'in paylaşımı çok sayıda beğeni alırken; Dolunay Soysert, Derya Şensoy, Didem Balçın, Hazal Kaya, İlayda Alişan gibi ünlü isimlerden de çifti tebrik eden yorumlar geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin